Minute998 Creative Commons License 2014.09.01 0 0 7981

Itthon két héten belül lejár a munkaviszonyom, aztán némi papír intézés és indulhatok is. :)

A jelenlegi szállásom kb 250 kmre van Párizstól, és habár vonattal 1,5 óra csak az út, az az 55 eur napi szinten megviselne. :(

Az autós bejárás azért is kizárt, mert közveszélyesen vezetek.:)

Tegnap kicsit alaposabban rákerestem neten a kínálatra, és ha csak szobát keresek egész jókra bukkantam, és sikerült felvenni a kapcsolatot a hirdetőkkel is.

Én is utána számoltam már a külkerben lévő lakhatás kiadásainak és tudom nem vészes bérlettel, de ha ezt  plusszkiadást hozzáadom a lakbérhez és inkább drágábban lakom beljebb, még akkor is jobban járok. Mindenesetre ha csak távolabb találok, azzal is elégedett leszek.

Tudod itthon évekig jártam be pestre napi 4-5 óra utazással és pont azt a szabadidőt/energiát vette el, amit a környezetem igényelt volna.

Szeretnék következő félévtől tanulni is, szóval fontos, hogy ott spóroljak időt/pénzt ahol tudok.

Próbálkozom még különböző programokkal is, amik az unios tagok elhelyezkedését támogatják, de őszintén szólva még senkivel nem találkoztam akinek tényleges segítséget nyújtottak volna. 

Azért optimista vagyok, bár itthon ma már szinte tél volt... nagyon nyomi hangulat van a szürkület miatt.. :)

Előzmény: tessloff (7980)