posaunist Creative Commons License 2014.08.31 0 0 16572

Rendkívül arrogáns, és szemtelen illetlen vagy a kendőzetlen beszólásaiddal ! Kis öcsi ! 

Ide figyelj ! Te semmit nem tudsz az én múltamról, fogalmad nincs arról, hogy én miért

merek véleményt alkotni, / igaz,ugyancsak ''arrogáns'' módon / Nos ,15 éven keresztül dolgoztam németország egyik legismertebb, és zeneileg is a legfrequentáltabb templomában, ahol Világhírű orgonisták adták egymásnak a kilincset . Számtalanszor regisztráltam, bár nem vagyok orgonista. De a klasszikus koncertorgona, valamint annak játéka épp olyan nagy művészet mint bármelyik más hangszeren való játék elsajátítása. Barbara Dennerlein -t többször hallottam, ugyancsak live . --- Tisztelem, és csodálattal hallgatom a Hammond orgonán a játékát, de a Klasszikus orgonán , valamint e hangszeren való játékhoz mások évtizedeket tanulnak, amig elő mernek adni egy Buxtehude, vagy akár J.S Bach. Preludium és Fuga-t. ---- Én nem értékelem azt ha valaki csak úgy oda ül, mert az is orgona, és mert Ő a Barbara Dennerlein és ezért hasra kell esni .... nem tetszik amit, és ahogy játszott !  Érted ??  Úgy látszik Neked mindent el lehet adni, mert olvasva a beszólásaidat, nem sok közöd van a zenéhez  !