repcsepista Creative Commons License 2014.08.29 0 0 1135

Ez?-mind? -én? -voltam? -voltam?
       Bocsásatok meg...de Magyar Istenemre mondom, ha monodom..a fiam este bejött..na T.V. -is nézek, rádiókat hallgatok s közbe irogatok...Na azt hinnétek hogy állandóan a conpucámmal jáccok...figyeld meg...ha ráirok is...talán összesen 10 -20 perc...s közbe még...most is a coast to coast hallgatom...van... sok jó filmsorozat... amit most néztem...Defiance...nagyon ötletes...s érdekesség hogy tota szellemi -erő -energiát használnak...meg akiket a háboru után csináltak...azok nem emlékszenek vissza... na ugyanaz ami most van...te tudod ki vagy, s mi vagy, ki s mi voltál mielőtt... na ez a tudat halál...
      Szóval szószerint irom amit a fiam mondott...ne haragudj, tutod hogy nem én voltan deee... remélem nem vetted komolyan...
Tudom fiam tudom... édes fiam te marha jószág...mellesleg tudtam...
Na, te nem érzed...akiket szeretsz...mert lehet érezni őket...sőt ahogy mondom...reggel -este...ha többet nem...Drága Jézus családom, légy velem s velünk szeretteimmel... én nekem van egy Testvér Közösségi imám...de nem árt mondani...MINDEN MAGYAR TESTVÉREMMEL...MMM...

Előzmény: repcsepista (1134)