repcsepista Creative Commons License 2014.08.29 0 0 1133

Miért nem Szent Jézus? -Óh milyen drágakő (Jewlry) az ilyen Szent áldozat...Mint Bet(denevér)lehami csillag, ragyoghat...lehuzom a csillagokat rátok....vagy feneketekbe kanóccal prrrr...
       1.:Ime a kulcs, klics klucs klacs...derülj ablak...a JázsÓlba...látni akar a barma, igen á, dr tanulj tino, ökör lehet belőled...
       2.:Minden a lát áss...ással kezdődne neee...ami, Ke fe Jánycsi ne aludáj el, elveszett a csengős bárán...Nem aluszom cak heverek, nem is igaz hogy elveszett... na most hol a csengős bárán...
       3.: de te is Bib Lia kis bibója vagy...igen de a végén...csattan az ostor hogy minden ami bele irva, azt neked meg nekem le kell tudnunk ellenőrizni hogy igaz vagy nem!? -ami ha nincs bennünk a kis igaz gyerek Jézus Mag? - ami kikel ha ollan a kszörnyezet??? -ami nagyon egyszerüen rá mutyatyható.... ugganés ez jó föld vagy mérgezett??? -tehát keresnünk kell azt a földet...IGÉRCE FÖLD??? - ahol a Jó Jézus Mag Maga Magja kikelt? -ami ha SZERESD MAGAD MINT A TESÓDAT...kjérdelek, ki van hozzád a legközelebb...nos egy nagyon egyszerü piss lanccsss... cak a legközelebbjeid... ki az aki mikor csak rá godolsz is, öröm ered... felemelt magához, ha lent voltál...aztán nagyon egyszerü...mert se a vallásosokat sem az ataistákat nem szeretik a gyerekek...főleg a zsidó meg muzulmánokat...ami nem kiemelem őket, de ők is tudják, azt is miért???- na itt időzzünk el egg gicsit...mert bennem olyan gyülölet meg utálat volt...amit csak ...na 49 éves valék, mostmár...ahhhh...Drága Jézusom, meg most VALÓBAN ÉGI FÉNYES TESTVÉREIM, AKIK MEGJELENTETEK NEKEM...DE CSAK NEKEM, NEKEM DE CSAK NEKEM...MOST MEGNYILT AZ ÉG NEKEM...CSAK NEKEM...
      3.: saját plödám mondom nektek, nos mikor megjelentek az ÉGI TESÓINK NEKEM, csak ugy hogy tota MOSTMÁR A MAGYAR SZÜLEIM MEG MAGYAR TESTVÉREIMET KIVÉTEL NÉLKÜL SZERETNÉM SZERETNI...(na persze hogy a zsidókat is, nem a magyar szüleim tesvéreim meg gyereink előtt...vak meg vaksik ollan ok a szószékekről frosss...nos ha szeretem az IGAZI VÉRSÉGI GÉN S ÉGI MAGAMAT SZÜLEIMET TESÓIMAT MINT MAGAM AT...NA AZ ÖSSZES VALLÁS EGY SZADICA KANIBA KÉJSZADICA PASSIONTHÁZNOM KELL, DE MÉG GONDOLTABAN SE ÖL, MEG NE FAKOLJ...MIT TANITANAK EZEK...STBBB...)TANULVA TANI TANI TANTA...amit most HA HALLOM ÉN...JÉZUS! - MAGA A SZÓ OLYAN SZERETETTEL...IGEN MOST IS MA IS..amitől féltem hogy ez csak ollan szalma -papir fellángolás de láss... Nos nemsokára szemtől szembe találkoztam a MI MAGYAR OK ÚR JÉZUSUNKKAL...
     4.: a Bib Lia Liácska mondja...ezek??? - fidelem csak azonnali reakczipommal...nem adsz nekik PÉNZT, SEM SÁPOT...NINCS SEMMI MELLÉ BESZÉD...NEMCSAK HOGY MAGAD TARTSD EL...HANEM CSALÁDODAT UGY...HOGY UGY MINDENKI... értettek...mutassál csak PLÖDÁT...nem kell semmi több...ugy hogy ahogy minden ember megélhet ugy...ahogy a MAGYAR TESTVÉRI ORSZÁGOK A KÖRPATKÓ MEDENCÉNKBE...AMI MA IS A MAGYAR OK GYERKEINKÉJEINKÉ KÉ KÉ...AZ UJ VALLÁS S PARAZITA A PARAZITÁN ÉLŐSKÖDŐK PUPPOZODNAK OLLAN ARÁNYBAN A NYOMOR S POKOL HALÁL KIVÁNSÁGUNK... A HÁTUNKON NYAKUN CON CONOK CONOKUL CORPSZOKON KORUPT KULLA...COOL...NINCSAK TÖBBET CSAK AZ A COOL...HULLA...
      5.: ZACCAL... amit mond a Bib Liácska...monduk egy kis lányocska de dévucska...ezek sem embert...sem Istent... sem Isten képmását nem látták...szemet szemért ládák dámák turdák latrok himringyók rongy rázzók... fenekükbe férgek nyüzsögnek...veccketegek...
      6.: LESZAKADT A PAD...na először SZELLEMEK VAGYUNK!!! MÁSODZOR HARMADZOR... ZORRO vagy sss...akko gyütt a Tenkes capitánya...
...gondoljatok bele...na kitálta ki...azt a kersztre feszitett roncs emberi fazont...na azokat kellen megtalálnunk NUN, Napra velük...
Isten raccka...hol a kaja brrr...