repcsepista Creative Commons License 2014.08.27 0 0 1132

Az ártatlan = nincs ára, szeplőtlen -bárányok mint a Magyar Ok -Jézusa - Jézusunk - Jézuscsaldunk nevében... ha Magyar akkor Magyar Isten...birod?
      1.:Adjátok a Szent Bibliát kezembe...ami mitől szent? - na a kezed...ugyanis Istenetek Országát kezetekbe adtam... tehát akik ketten hárman hellen... ott van ha Magyar ok, akkr Magyar ok országai, amit ki tud elvenni, ha nem lehet...
      2.:Láttam mert látó vagyok...hogy amit a nagy hámor vallásnak hinnak, az abcullaultra János 8:44. - essekkel kezdődik meg végződik...ugyanis ISTEN = FÉNYES NAP X NAPOK SZELLEM, tehát akik ezt a romlandó - romlo -rothadt x rohasztó anyagot össze katyfolták...kimondottan azért hogy ezen a SZOBRON...fedezuzza... ha Isten Temploma? - akkor az ROMOLHATALAN IS, MEG BÜN - TELEN, mig ha erre értjük, ezt csak siccc... tehát az amit a Bib bbis  Lia iratok, minden ami erre a dögltes ürdög szörnyre vonatozik...sose volt sose lesss...sss...hajja hajja hajja...sose lehetek a magáé...ami az UJJÁ SZÜLETÉS...hogy régyüttem a magam JÉZUS ADTA SZEMMEMMEL...ninsak NYISD KI A SZEMED S KÖVESS!!! - na most kérdelek, ha ez a szemed...ha nem vala mielőtt lett volna volna! -smirna! -smirgli... cüccs...
      3.:Fidezuzzda... ha akkor is ITT LENNÉK...MERT ÉN VAGYOK! - JA DE NEM ÁBRA HÁM HÁM HÁM...DEEE...mellecsleg az én ÁBRÁM??? AHÁÁÁ..AHAHAHAHAHAAA... ILLENEKNEK KELL LENNETEK...MERT ILLENEK VAGYTOK...na most gyertek át a Mi is vagyunk, amibe csak bekapcsolódni...csalódni soha.... nem nem soha ssss...nincsak akárki kérte az ÉL Ő JÉZUSUNK, VAGY AZ Ő NEVÉBEN...AMIT KÉRT...BIZON MEGADATOTT NÉKI...na egy rövid plöda...amire emlékszem...a házunk kulcsát elhagytam a fasorba...s imádkoztam hogy Jó Jézusunk...had találjam meg...na tudtam hogy Ő...vagy mondjuk az egyik családtagunk mert az Ő nevében...megállitott s lenéztem...legugoltam s megkapartam a levél halmazt, s allatta vala...de azóta is...na ha ELVÉGEZTEM A HÁZI FELEDATOT...ami ismét egy plöda...
     4.: Mindenki s minden ellenem van azóta...de előtte...de ezt ollan, hogy ha most ezt beszélted...véletlen annak a gyereknek akira azt hittem, hogy barátom...na mindenkinek elmondta hogy illen hülye csak piffta lehet...de most nem engemet okoltak hanem a BUTA GUNGARISKA REAKCIOS KÁBITÓSZAROS SZÜLEI...na innen foltathatnam...
...  5.:Hogy az ártatlan ok...HA CSAK EGY...EGY LÉLEK KIBONTAKOZÁSA AKKOR OTT VAGYOK...na csak A FÉNY JÉZUS...MEG MOST AKIK ŐT KERESIK...MEGTALÁLJÁK...MERT IDŐ NIN! - DE LEBUKNAK A RENYHE KORAPTOK S KORAPTOKKAL A KORPSZOK... BU! ---nincsak, mintha nekünk kéne KERESNI DE UGY HOGY TUOM HOGY VAGY...DRÁGA JÉZUSOM...na most azok a gyerekek...aki a HÁMOR A KISLÁN - A HÁREMBA...JÉZUS AZ EGY áldozat BIRKA...DE MONDUK HA KRISPHUS...AZT KÉJSZADICA MEGGILKOLVA KOPPOLVA PASSINÁTHA... NA MOST KERES MEGG MAGYAR OK???- JÉZUSA...O OO OOOO...NEEE...FOGJATA JATATA FSSS...
...na folytAtom...mert má feltettem az 66.Frt krds: ha neked egy igaz tesód lenne...te elpusztitanád azt az egyet az egéssz korupt rodthadsággal... neee... na ezért ufóckodik repcse pfff... meg a többb...
Vedük a plödát...2000 -9-11. - tota a tetteseket kézre kellett volna...nos egy ártatlant (nincsak népeket s embercsaldok millióit gyilkolták s gyilkolják le...) sose szabad lett volna...elpusztitani egy átkossal? - izráel? - sose vala sose sss...na visznek magukkal mindenkit ha lehet...lehet? -minden mőccs ...liba fröcsss...
---akik képviselnek bennünket...azoknak plödát kellene statuállni...azaz szobrok vagyunk szopol vagy nyalsss...
Isten raccka brcrrr...