tehtube Creative Commons License 2014.08.25 0 0 16540

A Crumar T2 én nem említettem. Ne keverd össze a MOJO-val. A T2 hetvenes-nyolcvanas évekbeli típus. 

A Hammond M3 a legjobb orgona az összes Hammond spinet közül. Szinte 1/1 B3 -as hangja van, ugyanazokból az alkatrészekből. Waterfall billentyű, sírós, kiélesedős chorusvibrátó, B3 perka. 

A képen látszik, be van utólag építve egy presetváltó is alul jobboldalt. Ez a legfinomabb "kis" hangszer. Kell hozzá lezli, lehet hogy ad a tulaj? De jó párosítás egy Neo Vent-tel is. Régi nagy orgonistáink közül Fogarasi János, Cserháti Pityi ilyennel játszott pl. a P.Mobilban. Szóval nagyon jó cucc, gyakorlatilag 3,5 oktávon eredeti B3, örökéletű és súlya is van.

A VR760 egy univerzális orgona-zongora-szintetizátor egyben. Kifejezetten színpadra találták ki, ma sincs sok hasonló. Ahogy írtam, a VK-VR sorozat orgonája szerintem rockban a legjobb. Előny a 76 billentyűzete, a viszonylag kis súlya. Ehhez nem kell Neo Vent. Teljesen más jellegű mint az M3. 

De leginkább meg kéne hallgatnod, neked melyik tetszik? Érdemes rászánni az időt, energiát.

Előzmény: bazsi bá (16535)