Volt szerencsem ma Katie koncertjehez Ulm varosaban, nagyon nagy elmeny volt! :]
Az ideut eleg kalandosra sikerult, a koncert elott este 7kor pedig olyan felhoszakadas ontotte el a varost, hogy szinte biztosra vettem, hogy elmarad a koncert... de a taxisofor csak vigyorgott, mondta, hogy Nemeto.nak ezen a reszen ilyen a nyar (van egy jo honapjuk a nyar kozepen es kalap-kabat, jon a sz@r ido. Szoval mondta, hogy ne aggodjak - es bejott, amit mondott, megvolt a koncert! :) De azert a barcelonai kanikula sokkal jobb volt egy honapja!
Ez a koncert is marha hangulatu eloadas lett! Katie-hez huen egy szep helyszinen, egy kastely udvaran, remek akusztikaval: nagyon jol szolt! Sajna eleg hideg volt, Katie egesz vegig a kezet lehelgette, de mondta, hogy ebben a vacak idoben legalabb meg jobban otthon erzi magat, mert olyan, mint London. :]
A szinpadkep v.mi egesz szokatlanul szep volt, vegig a fenyekkel jatszottak es nagyon jo hangulatot termetettek! Vegre rendes fenykepezogepet tudtam vinni, szoval keszithettem rendes kepeket is. Karie sokat vigyorgott, a vegen ugy megpakoltak viragcsokrokkal, hogy alig latszott ki aloluk.
Az elso sor most nem jott ossze, de igy is nagyon kozel volt a szinpad (az A szektor 12. sora) es a vege fele a jonep ugysem bir magaval, elkezdtunk elore szivarogni... :] Na, akkor sikerultek a legjobb kepek! A vegen a biztonsagi orok megint kitereltek minket, komolyan nem ertem, hogy akinek sikerul autogramot szerezni az hogyan csinalja! Bar a lenyeg a koncert, szoval toll a security-sek fulebe. :]
Holnap este hazaertem utan rakok fel kepeket, ha valakit erdekel, akkor itt majd megtalalja a linket.