repcsepista Creative Commons License 2014.08.23 0 0 1129

Világdráma katasztrófákkk...utolsó löketei -felvonyitása hellen lett...
Csak nadon óvatoson meg irtó rövidr vágom...de bávágom -villantom ha mindjárt az ingem? - de gatya marad...
Sajnos itt még ecceteltem...tudod olék ecet erre...arra... na a JEWusa Whithe House = Ambrella Dome... amit többzörös ambrella bür...de átlátszó vonna be... s betürtem...na itt még nem irtam le...hogy minden egybe ugy...hogy maga a Dome mindenről tud...nos addig mig nem kapcsoldtál ugy be...hogy AZ AGYA BUGYÁN keresztül...ami tota program...amin keresztül lehet látni a a a...jövő, na a közel jövőbe...
Most utánna nézve...több könyvet kiadtak azzal kapcsolátba amit én is láttam...de ez kltseggtelen izráellal is kapicsapolátos...nos izráellal...fele izráel fellázada... amikor elfognak az az ANGYALOK...vissza belerugtak ...na a gyatyámba...de a testembe estem pestem... ugy bevágódol...mint egy tégla s nem fél...?
Hogy tegyem magam...mert igyekszek ugy ...kifejezni magam mintha...kérdelek. te félsz tőllem, mert ollan erős...mert a tupasz siri inri hangom csak a sirba...de nem sirok, nem orditok, nem zohora... nem vagyok SENKI ELLENSEGGE IGY NINCS RUMBA...sőtt...Nekem egy ollan nő kell, a aki reggel 7ko főkel...nem járja a rumbát...na van, mi ke mékkk...
A mi is ufok vagyunk! -pummm...na nem én találtam ki, de valaki...na ott irtam röviden...mert ollan meg annyi esemennyek ne menek...
Szóval...a JEWusa Dome-t...amit én láttam hogy valóban a föld felemelkedik vala...de itt is rögtön elcsiptek a VÉDŐ VÉNI VÉDI VICSI ANGYALOK...szószerint igaz, nos azokat onnan ismered mekkk...mert fazonra mekkkhöökkensz mert igazi sép emberek...s nem engedtek többet ..hanem a DOME kivül...mit loptam...s ki vagyok...mi vagyok...de megnugtattam őket nem vagyok Tolvaj... csak amit láttam láttam...aztán szószerint dematarizáltam magam...
Ime akik a KÖNYVEKBE MÁR 30 ÉVE LESIRTÁK...tudod Jer JEWusa... Jeremisa siralmait...na JEWusát EGY IRGALMATLAN NAGY FÖLDRENGÉS MEGÜTI...vida...én csak az mellett maradok...amit addig láttam...na most amit addig láttam hogy a DOMeNBA betört valami...ami a SASSZÉJUKAT...na még annyit hogy én a VÁLASZTÁS KÖRÜL...ha nem is az amit ezek...de lesz valami NAGY RAZIA!!!
Itt mindenki meg mekk be döglöttök...mint én előbb izráelt kell hogy éltessem, akkor is ha minden magyarjaimmal értelmetlenül beledöglök...na most AZ AZ ŐRÜLET...HOGY MOST IZRÁELLAL MI LETT...MERT A ANTI KRISTA KRIZANTI BANDA...ECSETLEG AZT A KICC KIESSÉST KI HASZNÁLHATJA JAJAJAJAJJJ...
Rohadás x rohasztás...okádnék de akkor minek...na vissza tartom...
Isten fekete raccka juha...brrrr...