repcsepista Creative Commons License 2014.08.23 0 0 1126

KŐzelbb hozzád Mennyei -FényMamaAtyánkJézusunk, Jézusunk -Testvérei de LELKEM -JÉZUS - LELKEM NEMZETT? - VAGY ÖRÖK VAGYOK X VAGYUNK TESTVÉREIM A MI ÚRÚNKBAN JÓ NEKÜNK JÓ NEKÜNK JÓ NE KÜNK...ha nekimensz...
2o14 -1914? -John tesónk, 1oo év ismétlődne neee...
Minden esetre...én maradok annál a prófacia negra...valamit az éjjel...a sötétet lehet látni, meg a fényt is...s kérdelek bennetek...mi mellikbe vagyunk, ha egyik gyik? - bese messe messze...? - na oda se ráncc...
Tessetek figyelni mert miko reljő az a Nap...mikor minden Napfényre vettetik...na mégis szorosan a JÖVŐNK -BENI LÁTOM MÁSOM...nincsak bitta lehettek benne hogy a szellemem (ember? -de ha mer vissza emlékezni, ami aki vagyok az Örög Vagyok (öv alatt vagy felette) mert ugy szeretek mint az Ártatlan Birka, ha Jézus a Fő Pásztor ostorrr...keresi a juhát juhahahahaa...bre ee eee...)
Nézzük akik a NÉPEIKET S NÉPEKET MEGVÉDIK DE KITŐL S MITŐL FÉL A FARKAS... na vehetjük ugy a HAT NAGY ATOMHATALMAKAT mint 6 ÖSSZELÁNCOLT FARKAS KAS ÉHEZ DE MÉG MILLEN ÉHES SSSS...NA AKIK A FARKASOK KÖZT IS...ISIS A LEGFARKASABB FARKAL OK???
Hogy pontosan mi lett...ime amit állandónan csengetek, mert azóta hogy...még nagyon kisgyerek vagyok vagy ok? - s most ollan szemszögből lásd eztet a kis gyere...kénk, a M.T.K. -gyere kéje vagy? -amitől mig meg nem nem haltam...menekültem s hogy mikor haltam meg...ma 2 x 33 + szóval 28 éves koromba...mert SZERETET TETT NÉLKÜL..na az amibe bele csöppentem...azok nyomottak (szószerint lassan eltüntették őket) meg elme bajosok...amihez hozzá lökött hogy nagyon sok testvéri közösség tag jól járt, mert csak...meghalt...pl. az egyik legkedvesebb bratyóm a vonat elütötte...na ezek jól jártak, de akiknek a fejét meglékolták...hogy nemigaz??? - na volt illegállisan lisen a M.T.K. -elsődleges tisztese...az egyik legközelebbi bratyóm? -akit meg lékeltek...aki után már csak...na itt van...van???
Monduk ha tálkoztál egy igaz...na ezek csak szimpla...szingulari Hun Gari...amit ugy tudnék...hogy ha monduk és hatással vagyok rád ollan szempontból...na ténleg..az egyik mai magyar állam védelmis...a fejemnek szegezte a pisztolt hogy ki vagy, s kikkel vagy...na most csak egy... nem irom le... a lényeg hogy egy villanat meglátta...
Szóval...ahova ki akarnék lukadni...hogy van rajtunk 6 rétegződéses VÉDELMI BUROK X BURKOK (na ez lenne az a Menny amit a kabalások hoztak létre, minden ami hihető meg tudható az ez...s ezek, s ezek által, amit a B.L. általunk vannak a Cirályok ciróka baróka hánat tojtá az ólba...) AKIK MEG VÉDENEK BENNÜNKET...vedük hellen pinnyalatban...izráel megvédi a palesztinoktól kiket...hisz ollan hogy izráel egy Mü Tuca sss... vagy az araboktól...mi az??? - vagy vegyük...ha monduk egyiptomik? -sintén zenéss... mig izárel...(tota beazonosithatatlan ok, nert KIVLASZTOTT ÜBER FAJOK AKIK MINDENEK FELETTIEK DDEE...de akárki mert az igazság hogy már ollan nincs...hogy NÉP, AZAZ KIS PALEZTINIA (na még nép...ugy bepalizva meg ki ...ecsetle a magyarok meg uruqiak ki jak??? -NAPPAL ESZTÁN ISTEN ORSZÁGOK OK??? - NOS A NAGY CZÉL CION ON ON NNN...CZION IZMA...HOGY NEVÜK IS TÖR ÖLVE...azaz tregyük fö...monduk ha te csak czizimpla Plesztinia Isten országa vagyok...na az mindennél nagyobb bün...ha itt lennétek...bizon Szadam Huszárai sunyi fetá tá tá ttt...NÁCIK...s de igeni hallatható hogy atomozni kell őket...nincsak az ürt zürt be kell töltse...talán az izráelik vagy allattosooo...??? -na hellen pinnyalatban azért anni válalkozo nin...sőtt nő...nincsak talán az első allantos Hármahölgyük aki... megkaptatok mindent deee...
Fidelem...a SZELLEM AZ SZELLEM S AZOK VAGYUNK + TESTET ÖLTÖTTÜNK...DE AZ ANYAG AZ ANYAG (TEST) NA MOST  SEM SZABAD LENNE ÖLNI...SEHOGY, MEG OLLAN TALÁN HOGY ÁLLAT...NA CSODA OLLAN TUDOMÁNY MEG TECHNIKA VAN HA NEM ÖLSZ S MOST AZ A SZAPORODÁS FROMA...CSAK ÁLLATOK VAGYUNK HA AZ EMBER...AZAZ AZ EGY OLLAN SZERETET...AMI AZ ÁLLATBÓL EMBER KELL LEGYÉL ÉL... S ÉLNI KELL AZ ALKALOMMAL...MING... na arról akarok...s ma még irok hozzá hozzátok nem átok de vicca... ki a Tisza vizét itta...Pitta...
Isten birkája itt a kaja bre ee eee...
...nadon figyeljtek, mert EZEK A FARKASOK MEG FARKATLANOK MEGVÉDENEK E EEE...NEEE...s vedük figyelmbe...ha 1 embert...mind megölték??? - tehát TOTA NÉPEK ITT LÉTE ÉLETRE KELLÉSE S ITÉL RETE ...AMI JÖN JÖN JÖN...HETYEK PORULJATOK VÖGYEK ...NEM NYELI WŐGYIKÉKET...MONDOM SZELLENEK VAGYUNK, AKI TUDATOSAN ÖL -GYILKOL AZ MENN A BUTALLIÁS ÜVEGBE...ÖRÖKRE LE DUGGINTOLyVA...
méggezer ...a palesztonok jeképezik minden népet s népeket...na most maga a NÉVTŐL rettegnek..???-.ami MAGUNKKAL FELPUSSZANTUNK FFF ...ami igaz, s el isis készitették a DOOMSDAJAJAJAJJJJ...GÉPEKET (SAMSON ACTCZION ON ON NNN... MENNYBE FFF...HA ŐK MINDENKI AVAGGA BUGA... JUDA FIRST...VAGG ORDITVA FORDIVAAA...
Pl, kezet nem emelsz senkire, kár nem teszel senkibe...minden ember egyenlőnek született...ha nem?- mától kezdve...na most mindenki AKI UGY ÉRZI HOGY Ő EMBER...NA A KÖRPATKÜ MEDENCE CSAK AZ ENÉM, CSAK A TIED...CAK A MIÉNK DEEE...
...deee...mégis van 1 halvány rrrr...moccorog mormog a gyerek bennem...