neduddgi(én) Creative Commons License 2014.08.22 0 0 2109

Valami hasonlót én is szoktam, de nem emlékszem fejből a receptre. De pl. nem rémlik a citromsav. Az viszont tuti, hogy az előfőző levet fűszerezem fel felöntőlének is. Rengeteg íz- illat- és szín oldódik ki az előfőzéskor, kár lenne mindet elvesztegetni. Az viszont már nem ugrik be, hogy hogyan szoktam fűszerezni.

 

Az eceteset tudom, mert abba a "szokásos" savanyú-fűszerek mennek. :o)

 

Az őzlábat mindíg szárítani szoktam. A tinata mindíg ecetesbe megy. Ha van más, azokat szoktam hasonló módon elrakni, mint a Te recepted. És a fenyőtinoru az, amire még nem sikerült jó módszert kitalálnom. Ezt a zsíros-dinsztelőset még az idén kipróbálom, de ha ez sem jön be, akkor meghagyom ezt az amúgy sem valami nagyász gombafajt a rovaroknak meg a csigáknak.

Előzmény: Törölt nick (2103)