neduddgi(én)
2014.08.22
|
|
0 0
2092
|
A vargányát hogyan raktad el?
Évek óta szenvedek a környékünkön tömeges fenyőtinoruval, de még nem sikerült megfelelő módszert találnom. (A fagyasztottat nem szeretem, olyan szivacsos lesz az állaga...)
Próbáltam már szárítani, de a magas víztartalma miatt ez nagyon gazdaságtalan. Próbálkoztam sós, illetve ecetes lében, de még ha előfőzve tettem is el, pár nap múlva az eredetileg degeszre tömött üvegnek már csak a felső felében lebegtek a gombadarabok, annyi vizet vesztettek. Ízre, állagra semmi bajuk, csak nem szép látvány. :o)
Meg kellene próbálnom a felöntőlevében előfőznöm, és utána benne hagyva még egy pár órát húzatnom? (Idén ezt akarom kipróbálni.) |
Előzmény: Törölt nick (2086)
|
|