neduddgi(én) Creative Commons License 2014.08.22 0 0 2092

A vargányát hogyan raktad el?

Évek óta szenvedek a környékünkön tömeges fenyőtinoruval, de még nem sikerült megfelelő módszert találnom. (A fagyasztottat nem szeretem, olyan szivacsos lesz az állaga...)

Próbáltam már szárítani, de a magas víztartalma miatt ez nagyon gazdaságtalan. Próbálkoztam sós, illetve ecetes lében, de még ha előfőzve tettem is el, pár nap múlva az eredetileg degeszre tömött üvegnek már csak a felső felében lebegtek a gombadarabok, annyi vizet vesztettek. Ízre, állagra semmi bajuk, csak nem szép látvány. :o)

Meg kellene próbálnom a felöntőlevében előfőznöm, és utána benne hagyva még egy pár órát húzatnom? (Idén ezt akarom kipróbálni.)

Előzmény: Törölt nick (2086)