Rox Creative Commons License 1998.08.26 0 0 491
Zak!

Nézd, én tudom, hogy neked most igazán nehéz, mivel azok nyerték a választásokat, akiket te nem hogy ki nem állsz, hanem egyszerűen eltörölnéd őket a föld színéről. Egyetlen lehetőségednek azt tartod, hogy itt az Internettóban (hű, most olyat fogok írni, amin sokan megsértődnek) szóval itt az Internettóban, ami valjuk be inkább szociál-liberális kormány 'hátszele' vagy 'utóhuzatja' írogatsz és próbálod eladni azt, ami Hornéknak májusban nem sikerült. Tudom, ez téged akkor is nagyon megrázott és még most sem ocsúdtál fel a letargiából. De attól mert te itt próbálod az 'igaz mártírt' a szegény ellenzékit játszani, szerencsére nem sok változik. Nézd lehet létrehozni topicokat mások lejáratására. Ezt is gondolom elvtárséktól tanultad (tudod ők illegálisan gyűjtöttek infókat). Akit itt lejáratódott, az mindazt csak magának köszönheti. HJM is magát járatta le a hazugságaival én csak szembesítettem vele. Nem fogom felvenni a kesztyűt és nem leszek olyan mint te, én nem nyitok neked topicot. Hála istennek különbözőek vagyunk és ez így jó.