BekesiGabo Creative Commons License 2014.08.19 0 0 297

Sziasztok! 

25 éves aktívan sportoló srác vagyok. Több mint 3 éve versenykerékpározom. Idén eddig 6000 km-t tekertem. Kb egy hete jelentkeztek a tünetek. Levertség, fáradtság, izomfájdalom nem volt. Hozzá kell tennem a munkám miatt sok stressz ér de ez jelen van a családi körben is. A stressz miatt volt kint az ügyelet Tachycardia miatt bekerültem a sürgősségire. EKG rendben volt. 12 órás EKG, szívmonitor nem mutatott semmit. Vérképelemzés emelkedett bilirubinszintet mutatott Gilbert-kórt állapítottak meg. Közben pánikrohamom lett melyre felírtak 0,25-ös Xanax-ot és Tilaera-t valamint rosszullét esetén egy ampulla magnéziumot. Diagnózis szerint a stressz döntött le illetve pánikszindrómám lett. Ezzel haza is zavartak de nem érzem jól magam étvágyam szerencsére van igaz keveset eszek. 3 napja jelentkezett nállam hőemelkedés de sose megy fel 38 fokig. Reggel 36,5 napközben 37,4 este visszaáll 36,4-re. Tanácstalan vagyok, de a háziorvosom is az. Eddig kutya bajom se volt. Hétfőn megyek nagykivizsgálásra. Én hülye meg folyamatosan hergelem magam, hogy keresem a tüneteim okát a neten de mit csináljak ha nyugtalanít a helyzet.  :( :(