MG Petimester
2014.08.19
|
|
0 0
11568
|
xDD... Kedves Kristóf. "- Cseppet hülyeségeket beszélsz. A csőrszínre ne alpozz, becsapós lehet." - Talán erre predestinálódtam ? :- )) Egy percig sem arrol volt szó, hogy a hangjuk után ne lehetne orientálódni, de csupán csak az után ? A teljes kitollasodásuk elött már valóban klehet az is irányt mutató, csak hát tele van nehézséggel a dolog. pl. sokan vannak telephelyen vagy bfi.udvarban. Valamint tudnak csendesek is lenni és ilyenkor amikor társalognak, már nem lehet olyen közelről mikrofonnal a kézben halgatózni a megfordított vödrön ülve.. stb. A mulardok és most" hadd-ne-sorolgasam" fel milyen fajták hangutáni beazonosítása még a "szagg-embereknek" sem kicsike kihívást jelenthet, szerintem. Ezek csupán véleményeim és tapasztalataim, nem pedig "hülyeségek" terjesztése. Szerintem Te jó magad is kacsakedvelő topiktárs vagy, akit becsülök szívemböl !...és maradjon ez így is, abban reménykedek. Baromfis üdvözletem. Egy hanganyaggal szolgálok azért, hogy legyen tartalma is a dolognak kezdő kacsások segitségére akik így próbálják beazonosítani a gácsérokat. pl.http://www.laufis.de/laute/erpel-und-genervte-ente-01.mp3 |
Előzmény: TimáriKristóf (11554)
|
|