Zak
1998.08.26
|
|
0 0
464
|
38! "A gazdasági növekedést nekünk köszönjétek, ne az elvtársaknak! Ők csak az eredményeit veszik el." - Kifejtenéd ezt bôvebben? Komolyan nem értem, mire gondolsz. A sok, hirtelen lett komcsivédôhöz meg annyit, hogy ha egy kicsit jobban figyelnél, észrevennéd, hogy nem egyértelmű a dolog. Nem a komcsikat véjük, hanem az ellen tiltakozunk, hogy mindent, ami valamilyen szinten kapcsolatba hozható velük, legyen az a mostani kormány által is elismert bármilyen pozitív eredmény, egyértelműen ignoráltok. (Elnézést, ha valakinek akarata ellenére a nevében beszéltem.) Ami pedig az "egyszerű embernek nevezettek"et illeti, a mi falunkba közülük Dr. Monnyonle-re szavaztak, "mert olyan jól meg szépen beszél" - nos, ez az én értékítéletem szerint elég távol van a tisztánlátástól. Rox! De a jenkiknél mégis vannak koldusok, komcsik meg nincsenek... :-) Eddigi rövid életem során ('94 után se...) sehol nem találkoztam olyannal, hogy engem hátrányban részesítettek volna azért, mert az üzleti ellenfelemnek "piros könyve" volt, nekem meg csak egy gyűrött személyim...
|
|