Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat! Amit még szeretnék kérdezni az ez a minőség dolog Tudva azt, hogy nekem csak otthoni felhasználásra kell a cucc, mi lehet itt érdemben a különbség, ha mondjuk a példának felsoroltak közül választok egyet, vagy mondjuk egy 80-90 ezrest? 100fölé nem akarok menni semmiképp! Nem smucigságból, pusztán azért mert nem szeretnék fölöslegesen tullőni a célon! Azt nem akarom, hogy legyen egy 100funcióval rendelkező cuccom amiből 10dolgot használok :) .
Eddig úgy dolgoztam, hogy a midi fájlt megnyitottam a Samplitude-al vagy Cubase-el és ott ráraktam a szükséges vst plugint. Ha kellett finomítottam rajta. Ezt szeretném kiegészíteni egy ilyen billentyűzettel hogy ezt a melót egyszerüsíteni tudjam, illetve van pár olyan plugin, amit nem tudok így használni, csak eszközzel. Oda kellene... Más dolog ezzel nem történne. Nyilván rájönnék pár új dologra ami tovább segítené a melót, de isten igazából eddig is elvoltam a billentyűzet nélkül ugye...
Tényleg nem akarok fölöslegesen költeni. Nyilván ha tényleg van értelme várni és összeszedni még egy kis pénzt akkor várok! De mi lesz itt különbség? Nem úgy szólaltaja meg a plugint az olcsóbb Korg, mint egy drágább Roland társa? Ez nyilván nincs így mivel ez csak jeleket küld a gépnek ugye? Vagy tartósabb? Vagy egyikhez kevêsbé másikhoz jobban lehet drivert találni? Ebben még tudnátok segíteni? Nem szeretnék kukk sík hülyének tűnni a boltban! :)
Nagyon szépen köszönöm előre is! :)