repcsepista
2014.08.09
|
|
0 0
1118
|
http://www.ora.tv/offthegrid Jesse Ventura s a Magyar Ok Jézus U.S.A. -hol vagy az éj homájájájájjj... Jesse a felvidékról... (Nagy Magyaország) a szülei, akit nem tagadott meg, s van benne kétségtelen magyar löket...azonbb csak magyart (unger) mondani már nagyon ricckis!!! - na mi tótnak mondanuk... Korán felfigyeltem rá...főleg mikor ...mayornak indult mint independent...független..párton kivüli... Figyelem...had profázzak közbe...ha megindul a NAGY AREMEGGADDONNOZÁS...ugyanis az arab tenger teljes legyilkolása s behóditása...amit már régen leirtam...hogy az arabokat kiirtják...szóval azzal nincs vége...ha nem VALÓBAN KING OF IZÁEL --- NA MA MÁSR CSAK JEWusa VAN, MEG AZ EGÉSZ FÖLD...MONDUK...na nem kell begazolni...ugyanis egyedül JEWusa- nak annyi atomtöltetü interkontitnentális missilei meg gyolkos satelitei ...meg ez nem fog leállni...ha csak...ITT VAN EGY NAGY PROBLÉMA...nonduk én ugyanugy szeretem az egész Világmindenséget mint a saját...JÉZUS ISTENÜNK ADTA TESTVÉREIMET...de pösze hogy VÉDENÉM az igazi USA-t, s feltétlen az orszokhoz -kina meg a több ollan országokhoz...nincsak U.S.A. NEM IZRÁEL, HANEM PONT...HOGY ELLENTÉTE ...NEM LEHET CSAK HOGY IZRÁEL TOTA KISAJÁTITOTTA...ami a palesztiniaiknak ugynugy jog van...mint IZRÁEL-NAK NINCS!!! NEM MARAD MEG...ELLENBEN EGY HOSSZA ATOMHÁBORUK...HA NEM LEHET ŐKET KONTROLLÁNI UGY...HOGY CSAK UGYANOLLANOK VAGYTOK MINT MI...MERT EZ ŐRÜLET...S INNEN ÉDESAPÁMNAK HISZEK TÖBBET...HOGY A ZSIDÓBÓL CSAK ZSIDÓ LEHET!!!... de nekik ha bejünnek hozzánk, a mi TÖRVÉNYEINK AMI NINCS!!! ÉRVENYES RÁJUK IS...NINCS KIVÉTEL...NINCS ŐRÜLET ÜLDÖZÉS MÁNIA...NEM BÁNT SENKI, DE TE IS CSAK EGY SZÁJJAL EHETSZ MEG SZÁJJALHACC CCC... HA LEHET, SZERINTEM MEGTUDJUK CSINÁLNI HOGY SEMLEGESEK VAGYUNK...NEM DÖGLÜNK MEG SENKIÉRT FŐLEG SEMMIÉRT??? 4.roham lenne.amibe JEWusa tota lepusztult ugy...hogy U.K. na ott van a NAGY GOLÁN FŐHADI SZÁLLÁS...tehát ollan hogy az az U.S.A. -sehol hol? Na..ugyanaz az érzésem volt Jessenkkel mint Jézus történet : NEM IGAZ!!! Jesset ha megütik...abbul nagy balhé lett voolna...na végül is kitudott az IGAZSÁG...HÁLA ISTENNEK...s monduk én is...rohadás volt ha ténleg Jesse... s monduk...hogy az özvegy...hatalmas milliói vannak...meg ha fizetnek akkor a biztositó...s nagyon jó érzés...hogy Jesse ezt megette nekünk??? Büdös égnek... az egész pervert gyalázat anyaszomoritó viagrágillat banda??? budi??? Na, csak annyit...hogy szerintem az a Jézus történet...s bitta vagyok benne, a magyarjaink azért rugták fff...a bizánci barátságot...na miért??? Isten birkája breeee... |
|