atiwrc
2014.08.08
|
|
0 0
42983
|
Sziasztok!
Próbáltam google-ben keresni valami hasonló problémát, de nem nagyon találtam, talán van itt valaki aki találkozott hasonlóval.
Adott két full egyforma Panasonic NV-GS17 típusú kamera, gyári aksival töltővel.
Általában csak az egyiket használjuk és a másik aksiját is magammal szoktam vinni. Mivel évente max 2-3szor van elő véve, elképzelhető hogy az egyik aksi jóval többször volt használva mint a másik abból kifolyólag, hogy kb 1 óránál többet nem szoktam felvenni és egy aksi 45 percet bír kb ha lcd-t is használom. Amelyik hamarabb a kezembe akad azt szoktam használni, szóval nem tudom, hogy melyik melyik, mennyire voltak használva.
A múltkor(kb 3-4 hónapja) az egyiket beleraktam, hogy kivegyem a kazettát, de csak félig tolta fel/ki. Gondoltam lemerült, akkor nem a másik aksit raktam be hanem a 220as kábelt. (Ezelőtt 2013 nyarán volt használva, akkor mindkét aksi ment gond nélkül)
Most szerettem volna feltölteni mindkettőt, de az egyik nem töltődik, nemtudom melyik, hogy az e ami nem adta ki nekem a kazettát. 5mpig világit a töltő aztán ki kapcsol. Akkor csinál ilyet amikor teljesen fel van töltődve. A délután folyamán feltöltődött, a másik (kb 3-4 órát töltött), és azt újból rárakva a töltőre 5mpig világit majd kialszik a led.
A különbség mindössze az hogy, ami töltött 4 órát azzal simán bekapcsol a kamera, amelyik meg nem, azzal meg se nyekken. Próbáltam mindkét kamerába rakni, egyiket se kapcsolta be, mindkét töltőre rakva ugyanaz a helyzet.
Van valakinek valami ötlete, hogy mit lehetne kezdeni vele? Létezik egyáltalán ilyen hogy valami miatt úgy láthatja, hogy maximális töltésen van?
Nem hinném hogy attól lett baja, hogy totál teljesen lemerítettem ( a 3-4 hónappal ezelőtti kazetta kivevéskor) |
|