repcsepista Creative Commons License 2014.08.07 0 0 1117

Magyar ok? - ki s mi mi? - vagyunk? - a magyar ok? -oka akola, scholla iskola nem kula, azaz sártan, egyetek sárt...pösze drága pénzen...
 Nona, akiket eddig próféta -botosokat okosok mnt bertva...zsillett penge éle éle elén...puccos üleppel sinkongózok... pösze eleresztett kormny kormány okkal nyal...na mindenki NYALJA A TALLPÁT A HÓHÉRAINAK...VAGY MI ADUNK NEKTEK ENNI...NOS HA NEM...PRÓBLD MEG... tregyü fff...én Hontly Anna-val beszéltem...aki ha zsidók közt vagyok, zsidó vagyok, jha TÜNDÉREK KÖZT...na itt már monduk ha magyar ok???
 Felteszem eszem a kérdsét ugy magyar ok okosoknak mint akik nem vagyok magyar ok...na előbb ki lehet magyar??? - sazonnak zazlonnal sazlon nélkükl aki tudja hogy Ó ÖRÖK LÉTÜ NEM TETÜ??? TE TÜ TÜTTT... na most az aki tütütt...az nem lehetséges...mert ollant nem lehet... nem lehet??? -gombolni sem, aztán RÖGTÖN AKI LEHET??? LEHELL HOL VAGY HOL LEHELL sss...
 Nona, vegyük szeretet tanitványa Johnunkat... de előbb Nosradamust must...piffta iffo mufff...én is hellezkedtem még itt sss...hogy...na mint Nostredamus hogy én bijja zsidó vagyok...na az én pecchem zzz...dács...nem kellek senkinek...na a felségem meg gyerekeim először akik ha lehetne...lakatott tennének a számra annyira félnek ugy a zsidóktól...talán jobban félenk a muzulmánoktól...jobban...mert azok is...nyiltan Ahhah akarataba partiba vágnak gyerek -anya -nő öregmama s minden ami mozzog meg luka luk luk luk...
 Mjocst düttem haza...tömegnyomor szardinia annaj ellenere hogy ujjabb nagy főutakat (Frwajok) hoztak létre, még nagyobb nyomor SZADINIA DINA NÉLKÜL...
 Na mjocst...talán jobb ha kis adagok...na hogy NEM SZAPOROTHDTOK MAGYAR OK... ABCULLAULTRA NINCS JOGA SENKINEK HOGY SZAPORITSANAK BENNÜNKET, VAGY MAGYAR LÉT -TÉR -FENSÉG JELL... HELL...NA AZ HOGY MAGYAR AZ EMLÉKÉT IS TÖRÖLNI...AMI MONDOM, NEM A TESTED Ő DÖGE EART??? -ÖRDÖGE VAGY...HANEM A HANGOD AMI HA CSAK HALLOD LODINGOLOD 1 NULLL...PUSKÁS LŐ GO GO GOOO...
 Meddig jutottunk el...talán az ökröm szarva... látod...talán...gg ahogg mondom kicc adag ok...
 Amit mekk céloztam...U.S.A. A ZSIDÓ VILÁGUNALMAS OK a Numeró Uno ELLENSEGGE...ami esetleg...mér pedzettem...hogy JEWusa lenne a VILLÁM HÁRITÓ...MIKOR NEMRÉG A SÓ (SOW) SÉKEKRÓL: USA IS IZRÁEL ELLEN MENN..tehát itt lett a IZRÁELITÁK - ZSIDÓK FINÁLÉ...AMI MIND A KÉT OLDALRA DÜLHET...
 ...azaz...MÉG ADJUBNK EGY HALOVÁN PHINGOT...HOGY RUSSA - USSA - KINA - INDIA IZ RÁ EL - TTT...IZEKRE SZEDI, MIG A MUZULMÁN OK...MINCSAK TUL SZAPODTAK, AFRICA 1O SIT...megint ninchenek számok...1o milcsivel hetente...zaporozsje de igenis VAN MINDENRE MEGOLDÁS...ami PONT OTT A PONT, AHOL NIN PONT PONT POTTT...
 Isten birkája brrr...
 ...értitek... magyar ok vagy nem magyarok...mellik lukba tegyek...de engemet mind azonnal... talán a fiaim neee...de a feleségem is...tota PÁNIKBA VAGYUNK...JÖNNEK A ZSIDÓK --CZIGÁNOK - MUZULMÁNOK A MULTI SEGGXXX SZUKU SZUKU...STBBB... DE MI VAN HA MAGUNKTÓL IS F FF FFF...
 FIDELEM, MINDEN BENNÜNK, S MINDENRE BENNÜN A MEG OLD DER DIE DAS LÁSSS...
 schprechen di döcs...neee..azoktól is félünk...s farkasto??? ..jönnek az oroszok jönnek az oroszok... nincsak a kutyát macka 1oo éves öregmama...
 parti...
 ---fidelem, pontosan kihozom belőletek is...a magyart? -zsidót, muzulmánt... romát stbbb...a dögöt?-dög 5? - vagy dög őt?- dög s lőttt... dög lödő... lót lottt... dörgő drrr... hörgő hrrr...