repcsepista
2014.08.06
|
|
0 0
1116
|
Bitta de repcspitta mond valami jót, mondj valami jót? - Szebb Magyar Jövendőt bövebb s nagyobb gatyát... s mi van az ingével -gébe...bolha... http://www.coasttocoastam.com/show/2014/08/04 http://www.hogueprophecy.com/ Nem először propogálom John Hogue a szeretet tanitványunkat...de monduk...előbb mindenkinek meg kellene tanulnia... LÁTNI MI NI NI...na ne mond senkinek...látok látok lá tok nem átok... Ime ami mégis egy gizs gülümbü lenne...én magyar ok vagyok, s abcullaultra...na ha azt irom pártatlan...talán mégis hazudnék, mert a szentnek is maga fele hajlik a keze...na én IGYEKSZEM CSAK A NAP (JÉZUS, AKI A MAGYAR OK??? - MAGYAROK ISTENE S CSALÁDUNK...) de nézzük meg mi van benned is...benned van...ami bennem, hogy se a kint, tehát NEM SZERETEK LÁTNI ÁLDOZATOT...s minden ami kint okoz...azt aumatikusan meg szeretném szüntetni...DE AZ OKOT, ugyanis NEM tudják mit csinálnak... amit hogy valamit konyithassunk...át kell látogatnotok a Mi is ufok vagyunk! -amihez én hozzá teszem, ha vagyunk??? -Na most nem állok le...pedig akik NAKIK NEM VAGYTOK BENNE A KIUT KERESÉSBE...amit ahogy igértem, PONTOSAN TÜRÜL HEGYIRE LEVEZETEM... Na, szinte mindenki AKI BELE TUDOTT EGG GICSIT LÁTNI A JÖVŐBE... vegyük Nostre Damust aki zsidó is meg nem is...de a zsidó (judo de jew??? -stbb...ahány zsidó annyi zsidoizmos) Johnunk...na meg a többiek...monduk mi Magyar Ok, mi a Kinti Univerzekkel...na azok Napja bennünk..hogy ez...ez azokhoz képest fekete... tehát az ultra ortodox egyik zsidó irányzatának igaza van... s itt ahogy mondom... ÉN ELŐSZÖR KI AKAROK INNEN MÁSZNI...DE VISSZA FOGOK JÖNNI MINDEN TESÓMÉRT, AKIT A MI ATYÁNK AZ Ő S LETT MI FIUNK JÉZUSUNK ÁLTAL NEKEM ADOTT...AKKOR IS, HA EGYEN EGYENKÉNT KELL HOGY... KIMÁSZUNK, KI SSS...KIINNEN...AMI KÉTSÉGEM TÖBBET HOZZÁ NEM FÉR, HOGY EZ EGY NAGY NAGY NAGY...mit gondltok van nagyobb ür is, na NAGY HATALMAS DARÁLLÓ...AMI RÉSZECSKÉKRE BONTJA AZ ANYAGOT...S AKIK ...NA AKIK A KINÁZST S BETEGSÉGET S HALÁL KIVÁNALMAT KITALÁLTÁK...AZOKTÓL TISZTUL MEG AZ ANYAG IS!!! - S MINDEN PORCIKÁJA KAJA, NEEE... DARA S TÖBBET NINC HARRA HORRRORRR...MIA MAMAA MAMA MMM... Az előbbi iratomban emlitettem...hogy u.s.a. NA JEWusa? - amit röviden...az a BUGA ANGYALI KÉT BUGACCA ...azaz előbb GÉPEKET KELLE HOGY CSINÁLNA...ami pontosan az, hogy... szószerint nekik az ODAÁTI ENERGIA KELL...AMI SZINTÉN OTTANI TUDÁS...amit mára...ha átjöttök a Mi is ufok vagyunk!- topikba...hihetetlen mert azok a lelkek, akik elkárhóttak...azok látszóllag s ideiglenesen ÖSSZE OLVADVA EZEKKEL A SZÖRNY -ANGYALI GÉPEZETTEL...LÉTRE TUDJA HOZNI...mondom minden ami itt...az UTÁNZAT...emlékezzetek...de előbb NYISD KI A SZEMED: ÉN (MI) JOBBAT CSINÁLUNK...DE MIBŐL, S KI??? -AZAZ IDE AZOK...ZUTTT...NA HELLBE VO VOO VOGOBOGOOOO... Isten birkája brrr... ...fidelem, AKIK LÁTJÁK A NAPOMAT...azok a lelkek HAZA = ÉGI HAZA...NA ITT IS BENNÜNK VAN, AZ AZ A NAP...ami itti...mondja...maga pösti... pöst, mindent feketéjre fösss... |
|