jadrolinija Creative Commons License 2014.08.04 0 0 4238

Ez mär itt kicsit (?) off, de eppen ez a bajom, hogy miért a soförre kötik a biztit nem az autora. A pelda amit hoztäl pont rossz, mert ott a biztositott alany a kärosult, itt a vezetöt biztositjäk es a kocsi kärosodik. Mivel a kocsit bérlem, nem a sofört, nem lätom be miért igy kell ennek lennie.

Ha mindkét embernek leigazoljäk a jogsijät, semmi nem okolja, hogy ne välthassanak, elvégre egy idöben egyszerre csak egy ember vezetheti azt a nyavalyäs verdät. Max tegyenek felärat egy friss jogsisra, vagy egy öszöreg papära vagy mittudomén ki a rizikós, de egy häzassägban élö pärra... akik räadäsul kötelesek is egymäsért is felelni... szoval nekem akärki akärmit mond ez csak ismét egy jogi fordulat a turistäk lenyuläsära, hiszen ritka ma mär az ahol egy valaki egymaga akar ezer km-eket levezetni es közben alig tätani a szäjät.

De en nem vagyok se marketinges se biztositos se penzügyes hanem csak az egyszerü paraszti eszem utän mentem. Amivel monjduk a mai lenyulos vilägban nem jut messzire az ember :/

Elõzmény: Törölt nick (4237)