okinayab Creative Commons License 2014.07.29 0 0 4206

Mi azt már itthon letisztáztuk,hogy a bérlő nevén kell lenni a kártyának /mint kiderült hitelkártya,nem bankkártya/,nekem azt tanácsolták,hogy mivel a kártya az enyém de nem én akarok vezetni,fizessünk x eurót és akkor második sofőrként lesz a férjem. Ezt még lenyeltem volna,ez Izlandi kocsibérlésnél is így működött,de én nagyon hülye azt hittem a bankkártyámra hogy az teljesen jó mert van rajta elég pénz,fogalmam sem volt róla,hogy nekik jobb lett volna egy hitelkártya,amin akár nem is kell legyen pénz csak hitelkeret. Számomra,banki ügyekhez analfabétának ez teljesen érthetetlen és nem is találom normálisnak. A reptéri irodáknak miért felelt meg a kártyám meg a készpénzem? Náluk miért nem kellett a teljes biztosításhoz plussz kauciót letenni? Valahogy olyan érzésem volt,hogy ez egy mindennapos eset,vállrándítással intézték,"olyan kapd be ha nem tetszik" stílusban. Pénzt lenyelik,te meg mehetsz a fenébe.Pár órás telefonálgatás után sikerült a 6 napra befizetett pénznek a felét visszakapni,amiért nagyon hálásnak is kellene lennem,de valahogy nem bírok.

Előzmény: Léna007 (4183)