ntaic Creative Commons License 2014.07.28 0 0 838

Ha utánanézel, egy meglévő bankot vettek meg, tehát nem 2010 óta létezik a Gránit Bank, mivel anno nem Gránit Bank néven működött. Jómagam egyébként egy nagybankot, nevezetesen az otp-t úgy közelítem meg, hogy kizárólag a menedzsment érdekei érvényesülnek, a részvényesek is háttérbe vannak szorítva, pedig azok a valódi tulajdonosok. Az otp számára az ügyfelek sosem voltak fontosak, itt néhány felsővezető szétosztja magának a bónuszt és bebetonozza magát évtizedekre, ennek példája hogy wolf laci 500milliós bónuszt kapott, és még a rendes fizetéséről nem is beszéltünk. Egy ilyen társaságnál néhány kiskirály uralkodik a naiv ügyfelek és megosztott részvényesek között, a legnagyobb pakett is 8% körüli, tehát nincs érdekérvényesítés, itt max 5 ember dönt a stratégiáról, a tulajdonosok ki vannak zárva mindenből, évente 1 közgyűléshez van joguk. Jómagam ezt gondolom a legnagyobb magyar bankról, ezért nem vagyok az ügyfelük, csak a részvényesük. Így közelítem meg a dolgokat, hiába a több évtizedes múlt, ha egyszer lehúzás van mindenért, nem becsülik az embert. Ezért váltottam Gránit Bankra!

Előzmény: nyman (831)