Myrcsy
2014.07.27
|
|
0 0
6991
|
Sziasztok!
Olvasgatom a kérdéseket és a problémákat. Igaz én nő vagyok, de 2 éve van egy 2004-es 2000cm3 607 HDI-m és egyszerűen imádom! anno 206-ossal kezdtem, majd 406-osra váltottam. Azokat is szerettem, semmi gondom nem volt velük. Pedig rengetegen le akartak beszélni a"francia csodá"-ról. De a 607-et csak ajánlani tudom. Kényelmes, keveset fogyaszt a méretéhez képest főleg, megy, mint a golyó, és az apró kötelező dolgokon - olaj, szűrők, fék betétek - kívül nem kellett hozzányúlni. Egy tankkal vegyes használat mellett kb 1000 km-ert tudok megtenni. Budapesti vagyok, nem kell részletezni, de sok az autópálya is. A 2 év alatt közel 50.000km-ert tettem bele. Most tartok 239.000 km-nél. Egy aprócska hibajelenség van, de az az első perctől, hogy amikor nyitom az ajtókat, nem áll vissza az előre beállított helyzetbe a bal oldali visszapillantóm. Szidják, hogy sok benne az elektronika, rengeteg hibája van..... én szerencsére nem tapasztalom!!!! hát én a leendő vásárlókat csak biztatni tudom a 607-re, de persze nézzék meg, kitől, milyen gazdától vásárolják!! |
|