repcsepista Creative Commons License 2014.07.25 0 0 1111

Mennyek Országai közkézen, nem bened a szivedbe, hanem kezetekbe adtam tan tan tanta...na mégis hola VÁLSSZTÓ VONYÁL A KHOMOKBA IRVA -MEKKHUZZVANNA...UJJAL UJUJUJJJ...
 Mégis ha CSAK ÖRÖK JELEN VAN, repcspitta ténleg van repcséd? -Hellen, hall a luja hallaluja ha ha jah? Dózsa népei, bontsd ki ászlód itt a helled...Jézusunk akarata...de te mit akarsz...na ragadozzuk el csak a Magyar Nap-Népünke pünke? -mit akarhatna na na nnn...
 Ime a választó vonyalak:1.: ragadozó dögevők, el kell égetni őket, tehát mindenüket, mert minden ÜK, méreg!!! - 1a.: NINCS TITOK, akkor sem, ha nem tojnak??? - na csak görbét a tyukok, nos miért? - azt mindenkink nemcsak joga, JOG -GOJ -JOG, hanem kutya kötelessége!!! 1b.: SENKI SENKINEK SEM TARTOZHAT CSAK AJNÉDÉKKAL AMI NEKI FELESLEGE...azaz itt VAN AZ A VÁLASZTÓ VONYÁL...na vicca, hogy mégis miért kelle a Magyar testvéri Közösség -éginket tüzzel -vassal KOHOLT RÁGALMAK - HAZUGSÁGOKKAL... tota nen felszámolni, mert higyjétek el, én csodának tartom, hogy ezeket leirha hat hat...na most tegnap megdöglött a LEGSZEBB MAGYAR ÓRIÁS GALAMBOM...na ollan valami van, ami a levegőbe van, s nem kell hogy Cohn Pináczi, hanem igenis van ollan katyvala...ami ecetleg minden ami MAGCSALÁDOS -MAGOZÁS GENEICA KAKÁZÁS...ha nem, akkor mondom VANNAK OLLON LEVEGŐBENI ANGYALI KÉPEZETEK...melly tudtodra adja, ha NEM HALLGA TE BALLGA...akkor ki lesz az egész MAGVAD VAD MAG??? - minden mag az amit még nem genetikakáztak...na fidelem, kérdelek akkor ha a neved Elekt...NINCSAK IZRÁEL EGY ULTRA SUPER HOLLY CSUPUR, HA CSAK ANNYI...nincsak vicca menve, ha csak egy csupor, mely lenn...mi lenne??? s nem vagyok ellenük, sőtt...amit ÁLMODTATOK, VALÓSiTSÁTOK MEKK...hadd lássuk aztata VSALAMIT, AMIT VAN SZIVETEK, IMÁDOTT...na most IZRÁEL NÖVEKEDÉSÉVEL PÁRHUZMBA VAN E VILÁG GÖDRE, AMI OLLAN ELADÓSODÁS SODRÁS...AMIBŐL ŐK SEM TUDNÁNAK KIMÁSZNI CSUSZNI NI NI NNN...
 Ma reggel nézzük..., én nem... csak mit nézzel te bamba rajtuk? - nincsak a zsidók nem véletlen a legokosabbak, mert rögtön felismerik egymást, nos a zsidó a zsidót előbbre tartja...hiába minden NAGY HAVERKODÁSA...valam zsidó mószerrel, mégis előbbre egymást...amit a mi fajtánk, pont az ellenkecke...tegnap az egyik legközelelebbink: NINCS ISTEN BOGT BAGYAROKKAL TÖBBET BÁRMIT KECCKE...na mi...velem kecck kezdődik az hogy magyar -ok? -szóval csak...ollan letyargiába kerültem...tudod mikor szived kihül... na ha...mocst nulj magadho repecse pitta, muff...de muffler...
 Teját a 1b.: hogy PONTOSAN HONAN TUDOD MEG, HOGY BENSŐLEG JEEE...HOVA TARTOZOL, AMI MIATT...NA MENELÜLTEM ÉSAPÁMÉKTÓL MEG MINDEN AMI MAGYARRRR...ENGEM TI NEM ÁLDOZTOK FEL, MINT IZSÁKOT AKARRTÁTOK TÁTA??? NA MOST JÉZUS??? ÜSSS...SÜSS FE NAP... AMI MINDENKINÉL JOBBAN SZIDTAM GYALÁZTAM JÉZUST, MERT LEFEKEDÜT A HULLA RABZOLGA DÖGÖKNEK...DÖG LETT...
 Isten kisbarma birka, kibirta...ha én birom a strapát...akor te hujujujujjjj... monduk mert én vagyok a...legkittyebb fekete tartka... birka báránkája kaja...neee...

...fidelem, mert ez le vezetem...brrr...