Mire pire pire pire... pille pille pille...szállj le, minek a jövendő mondások, pró féta bot, fehér bot, mint botorkáljunk a sötét jövőnk beee... Megbünhődte már e ee eee...értem, nem az hogy már megbünhődtük...csak kérdés, megbünhődtük-e?- már... a multat s jövendőt!
Égető tikkasztó pukkasztó meleg? - forróság van kint, na ha dolgozni kell... akkor birni kell, de ha nem...mindenki huzza a belit a hüvösbeee...
Árnyas erdőben szeretnék élni?... na élni, az lenne az éle a létemnek...de mint a madár...meg nincs betegség s halál...ha az nincs, akkor bitta örök tavasznyár, monduk a HŐ MÉRSÉKLET 19 -21 Cellzius fokra beállitva...
Na, honnan tudhatNUK meg, hogy az igy volt? -watt... hogy ma is a kétlábu majmoidok főleg növényevők...tehát rögtön BE IGAZOLTUK magunknak...ugganés NE ÖLJ!!! - NE PARAZNÁLKODJ!! GONDOLÁTBAN SEM...mint ahogy kezdtem, leHUNom beHUNom a szemeimet...na ha két gollós szemed világa... (szemeim)ami dögletes, hogy ha behunom -lecsukom? - akkor is látok??? - ha nem az átok? -na ezzel meg belőttem magamnak DURRR... hogy nemcsak ez a oktondi beteg -s halált kivánna állat vagyok, vagy? - s mi az ok? - nahát a FÖLD... monduk akik ezt a gunyát létre hozták, na mindenki...fidelem, mert most jönne...bujik ki a zegg a zsákbu, mert VAN EGY BENSŐ EMBER LÁTÓ... MEG MOST CSAK AKKOR...HA EZ KIKAPCSOLT VALA...zegen, zózerinti inti rinti tinti...mint most látod amit BELÉD VILLANYOZOK, na villamos áram, s mi kell hozzá, mint... na pösze hogy előbb kapcsolo, nam ló, hanem kapcsol ő,(látod magad ráadácsu még Őzike, s ő az a harmadik személy lenne, ha lenne...na üzzük együtt meg füzzük, megfőzzök neee... van a testem, s tudsz vele kapicsipicsálni, meg van most az IGAZI TESTEM, ami... KI? -MEG MOST JÖNNE A LÉLEK TESTEM, AKINEK AZ AMI A GOLÁT TESTEM... A KÉPZÉSE...MINT VIRTYUÁLLAT NEEEE...NA SZELLEM - MBER VAGYOK, KÁPOSZTA A FEJEM... Ő AZ IGAZI ÉN...ÉN VAGYOK N VAGYOK ÉN VAGYOK? ÉN...) ami te kell legyél, mert én be tudlak kapcsolni? - mjocst má adó vevő...
Szóval...most találkoztam egy félzsidó magyarral, akinek hogy vagy...na azt kell mondani hogy fassául, mert neki vót egy tanitója...aki zsidó vót... na nem mondta, de sose szabad kimutatnia fogad? - fehérjét...amira... jo napot, s jó nap van mámma...örök 1 nap...vagyis ha látod, benned van...(ez a nap, ami itt van, ennek a fénye sehol nincs..AZ IGAZI NAPOK NAK NAK NAK...)na rögtön ne hagarudj nem érek rá...
Most hirtelen a KIUT... VAHHALLOTTY OLLAN SLÓGANOK... JÉZUS AZ UT AZ ÉLET AZ IGAZSÁG...ami nem igaz, ha NINCS BENNÜNK JÉZUSUNK NAPJA, MOST LÁTOD A NAPOM POM POM POMMMM...? - AZAZ CSAK RÖVIDEN DE VELŐSEN, HOL A VELŐ?
Itt kénytelen vagyok kérdéseket fel tenni...hogy HA NEKÜNK KELL VISSZA CSINÁLNI MAGUNKAT MEG MOST MNDENT AMI A KSZÖRNYEZETÜNK... Na, most, a MAGYAR OK, AZAZ AHOGY A MAGYAROK EGYÜTT...figyeljetek, mert EZ AZ ESLŐ TEENDŐNK, A MAGYAR OK S OKOZATOSOKNAK ISMÉT EGYÉ KELL VÁLLNIA...MIMT EGY EMBER PÁR, MINT AHOGY NINCS EMBER ÖRÖKPÁRJA KETTEN EGYTEST LELKE LELKEK NÉLKÜL, AMI LELKE??? - ISMÉT EGYMÁSRA KELL TALÁLNUNK, NUN??? -tudod hogy NUN, az a Nap a fejünk felett...DÉL!!! S DALLIÁSS LÁSS ... PÁROK PÁRTOSOK PÁRTÁBA...Sorakozz srakozz... tornára s vár a torma s csülökpörkölt...
Na, még annyit had irjak le...hogy MINDENKINEK (MINDEN MAGYAR OK HÁZSPÁRNAK S EZEK MAGCSALÁDAINAK...na hogy miért nem fognak csak a VÉRSÉGI -GÉNSÉGI MIEINK VALÓBAN A MI JÉZUSUNK ÁLTAL KÖZZÉN JÖNNI, PONTOSAN BENNÜNK S BENNETEK IS OTT VAN, MERT AKIBA NIN BIBA...???) A KÖRPATKÓMEDENCÉNKBE ANNYI FÖLDET AMIN MEGTUD ÉLNI, MEG AMIT MEGTUD MUNKÁLNI... na ez kötelező ahogy... hogy MAGYAR LÉT - TENGEREK ITT IS VÉGRE LÉTRE JÖHESS HESS HESS... ELŐREZSONGOM, RÖGTÖN HA NEM A PÉNZ, HANEM JÉZUSUNK AZ UT = U.T. S SZERETETE TETTE...AKKOR MOST RÖGTÖN AZONNAL NEMHOGY SEMMID, HANEM AZ EGÉSZ VILÁGMINDENSÉG AZONNAL A TIED, MEG ÉN...NINCSAK PONT A PÉNZ, MEG MOST A TOTA ZSIZSI DÉZSMA...MEG LEHRÁBOLRNAK A SÁRGA BÖGRE GÖRBE BÖGRE BILI FÜLE...ahod kecckedtem...kényszer eredmennye: minden kénsár...uszka a kénköves tavakba vak vak vak...
Szá szá madárrr...
..ELIBETEK VETITEM: A BIG ZÁMISTÁK??? -OK? - nem irtam ki, hanem nem tudom mit kutykurutty...ki ke találni, na kinek van több...nincsak BIG??? - ROBOTA...(ANGYALI GÉPEZETE) HORRR...HARRAM...na Jewelryha, nem araya...??? ...drga kövek, gyöngyök... stbbb...
Ha mi hami, hammi hami hani, cigoru egynejü -férjü örök házapárok, már pedig azután...na az első...ahol ketten egyek lettek...kell EGY OLLAN MAGYAR OK = JÉZUS ELKÖLCSÖS HÁZAPÁR, AHOL ÉN VAGYOK!!! -AKIKEN A POKOL CÁPÁI S KAPUI SEM VEHETNEK ERŐT...na fidjeltek, mert ITT VAN AZ...HOGY RETTEG AZ EGÉSZ VRBJOS BAGÁZSI... s pontosan megtudhatjuk...hogy miért félnek a MAGYAR OK??? -OKOSOK??? -KOSOK? -IGEN DE HOL A SZARVA...döfföd...
...na mindenki akiba még ott van a cikra, rémmberrr...az tudja...s itt a gondolkodásban... rögtön embere vajja...hajja hajja...