Spring76
2014.07.20
|
|
0 0
36409
|
Sokáig vacilláltam a két technológia között...Nagy átlagbanl tv műsort nézek, s pár nagy felbontású tartalmat a netről. Az egyik nagy áruházban ottjártamkor épp a Mindig-tv volt rákapcsolva az összes készülékre, hát...én tudom h a készülékeket nem állítják be pontosan, de az lcd-k képe kiábrándító volt, függetlenül olcsóbb drágább, kisebb nagyobb tv ről volt e szó.Egy x sorozatú plazmán, ami a túlzott megvilágításban ugye sokkal fakóbbnak tűnt lcd paneles szomszédainál , viszont a mozgás természetesnek hatott, és a szereplők arca nem esett szét atomjaira, ill nem végzett robotmozgást a mimikájuk.Így a héten megérkezett a pana 42 gt60 as.Tudom h kifutó technika, de azért olvasgattam, h ez nagyrészt a nagy lcd gyártók propagandájának az eredménye, nem a plazma negatívuma.Remélem jól döntöttem a készüléket illetően.Amit eddig láttam belőle, az tetszik; kicsit nagynak tűnik a crt után, de azt mondják, hamar meg lehet szokni:) Szerencsére sikerült egy origi dobozolt példányt kifogni, több helyen már csak polcra kitett utolsó példányok vannak. |
|