szentimrei_agnes Creative Commons License 2014.07.20 0 0 1664

Köszönöm, Beetee

 

persze hogy én is a guglival kezdtem, de ott leginkább az ételkészítés van leírva, a növény szedése-előkészítése valahogy sehol... ez érthető is egy egyszerű sóskánál v. babnál, de ez a mángold egy elég ritka cucc (a környezetemben pl. senki sem evett-termesztett még ilyet), így nem tudom, hogy pl. a szárakhoz hogy viszonyuljak.

Le kéne pucolni, mint a rebarbarát?-na ez kivitelezhetetlennek tűnik;( Gyönyörű magentaszínű arasznyi szárak, de U alakúak...

Szedése: egyszerre  vett palántákból 2féle állapotú van most, van ami tőrózsás és van ami mintha máris magszárba menne, ezzel nem tudom mit kezdjek. Törjem ki a tetejét?

 

és saját házi recepteket is szívesen fogadnék bárkitől

Előzmény: beetee (1662)