szentimrei_agnes
2014.07.20
|
|
0 0
1664
|
Köszönöm, Beetee
persze hogy én is a guglival kezdtem, de ott leginkább az ételkészítés van leírva, a növény szedése-előkészítése valahogy sehol... ez érthető is egy egyszerű sóskánál v. babnál, de ez a mángold egy elég ritka cucc (a környezetemben pl. senki sem evett-termesztett még ilyet), így nem tudom, hogy pl. a szárakhoz hogy viszonyuljak.
Le kéne pucolni, mint a rebarbarát?-na ez kivitelezhetetlennek tűnik;( Gyönyörű magentaszínű arasznyi szárak, de U alakúak...
Szedése: egyszerre vett palántákból 2féle állapotú van most, van ami tőrózsás és van ami mintha máris magszárba menne, ezzel nem tudom mit kezdjek. Törjem ki a tetejét?
és saját házi recepteket is szívesen fogadnék bárkitől |
Előzmény: beetee (1662)
|
|