Azt sajna még nem olvastam... Az éjszaka hangjait, Az eljövetelt, és A rémületet olvastam eddig amik nagyon jók voltak:) ráadásul már csak ( Dean könyv hiányzik a gyűjteményemből:D csak az a baj, hogy mostanság nem akadtam egy olyanra sem ami még hiányzik... A keletinél a standosnál szoktam venni... de remélem nem szorulok majd rá a vaterára. Egyesével beszerezni marha macerás..
Meg most rákattantam Anne Rice-ra is. A Mayfair boszorkányok életét olvasom most, és még egy ideig. Most jutottam el a Talamaskás részig és azzal álmodtam:D
Aztán Álomdoki van tervben, majd Darren Shan Árnyak asszonya. Esetleg utána olvasok megint Deant, de én A szív sötét folyóit néztem ki .
Amúgy nem szeretek egymás után több könyvet ugyanattól a szerzőtől olvasni. Váltogatni szoktam őket. 1 King, 1 Dean, Peter Straub, Anne Rice, Darren Shan, Robin Cook :D Fable. Ward. Mikor mihez van kedvem.
Amúgy tudtátok, hogy Novemberre jön Mr Mercedes? Már be van harangozva a f..szbukkon:D Jó lenne... úgy anyós 4 kinget kap ajándékba, amiből 3 vadi új:D