pff, nekem álomdoki még messze van...most Mayfair boszikat olvasok.. és majd utána:D
Egyébként nem láttam az Állattemető filmet...:( csak a második részt, de az szar volt:D majd megkeresem és letöltöm, már ha fent van a neten.
Ha mindig ugyanolyanok lennének a könyvei, akkor meg az lenne a baj.... egyszerűen szerintem nincs olyan író a világon aki mindig ugyanazt a színvonalat hozza, képtelenség. Nekem ugyanúgy tetszenek az új könyvei is, ahogy a régi horrorsztorik. Jók a történetek, legalábbis szerintem, és nekem ez elég.
Olvasok pl Dean R. Koontzot is, jókat ír, de meg sem közelíti King színvonalát.... Robin Cookot is, szeretem, mert számomra érdekesek a könyvei, de ő sem közelíti meg Kinget, és Peter Straubot is.... vele is ilyen érzéseim vannak. Jó, de nem King.
Én hobbi szinten szoktam írni, szóval minimális fogalmam van a dologról, rohadt nehéz..... nem is írok terjengősen, mert tudom, hogy unalmas lenne.... a büdös életben nem tudnék még egy nagy regényt sem összehozni.... Kisregényem 1 van, a másodikon dolgozom, meg novellák.... van pár ötletem további kisregényekre is novellákra is, de köszönő viszonyban sincs Kinggel. Pedig a maga nemében egy amatőrhöz képest szerintem nem rosszak.... csak hát izé... nincs annyi gyakorlatom:D Fantáziám lehet hogy lenne... de akkor sem tudnék összehozni olyan írásokat mint ő. És soha senki nem tud és nem is fog majd úgy írni Mint KING.
Ezért van az hogy olvasok másokat is.... de csak azért mert King nem ad ki annyi könyvet, hogy elég legyen:D