repcsepista Creative Commons License 2014.07.16 0 0 1105

Mi a BRICS, son of a biach?
 Ime ami megvalósitható, hogy TOTA FELVENNI AZ ÉGGEL A KAPCSOLATOT, amit e -világ bestia dögjei...? --csak ha minden egy szállig, (szemig?) kidöglőttek, s ez a gollóbis mettisztult...az emléküktől is!?
 Akik ismeritek a KÉT SARKANKIGYÓS JÖVENDŐBONDÓMAT (prófécia, de ki a próféta, a staféta bottal) ami USA-nak kellett volna kezdemmenyezni a TOTA MINDEN FÜGGŐSÉGEKTŐL MENTES NEMZETI ORSZÁGOK MEGUJJULÁSÁT... hellett, hogy lehet... na vegyük, amiért csak itt lehetek, mert MINDEN EMBER EGYENLŐNEK SZÜLETETT...tehát még mindig ezen a téren...U.S.A.-nak, még mindig az a SZEREPE, HOGY PLÖDAMUTATÓ TESTVÉRI ORSZÁGOK TÖMBKELEGE LEHETNE...hellett...JUWusa...na ma is ami hangzott...hogy JEWusának egy erőskezü IZRAELT VÉDŐ NAD  KÁR(DICK) kell!? - akitől retteg mindenki???
 Ime ami nekünk...az egyetlen ut, Magyar ok = Jézus ok? -ami most rögtön azonnal ha ezt olvasod, MI ÖRÖK LÉTÜEK VAGYUNK...tehát Örök fel s megbonthatalan Házas -Hazás -párok, párba, amit senki el nem válaszhat egymástól, most a mi Hü Égi Mama -Atyánktól, na ezt tedd zsebre, mert gyüjtsetek kincseket a Mennyekben!!! -ami amcsiba...ha hallottatok az amcsi -álom, akkor az az!!!
 Tehát... pontosan az kezdődik, amit mondtam...nos mindehogy ha nemzeti kina nemzeti kina -ut? - na ettől rettegnek az ÜBER ÁLLATOK, BESTIA DÖGÖK!-s most hogy fog... akkor is mondtam, hogy ÜBER IZRÁEL ALMA FÁK??? - VÉGRE ÖRÖKRE BE -DÖGLÖTT? - tehát azonnal, ez a BRICS? - ugganés feltehető hogy kina mind a mai napig, az egynejü -férjü családosok...ha van biblia népei, akkor valóban a kinaik,(india) mig ugyanaz lenne a magyar, de steppek orosz -hun -kun fajátju népei is!? - sőt az egész amit ma tUropina? - na nem puszik, hogy nem poroszok az tuti!
 Na...függetlenül, ahogy mondom...AZ ÉGIEINK NÉLKÜL...na most ők abcaultra minden szinten -téren, ha ténleg Jézusunk: veletek vagyok e -világ? - végéig, ami monduk... a VILÁGNAK NEM LEHET VÉGE, CSAK AKIKNEK A VÉGBELE ELEVE KINT CCC... A BESTIA CARNIBA CANIBA DÖGÖKNEK!!! -aminek a megértése, amit milliózor leirtam, hogy az vagyunk, akik ÁLMUNKBA vagyok ok??? -ami ha mi is már bestia, csak ha a bestia...döglött??? - ugyanis aki János 8:51??? - na most rögtön azonnal, ha értitek, akkor ollan hogy hall áll??? - na a bestia dög, mit akar???- hkrrr...mekkanibálozlak... szóval, ha az erősebb benned, akkor f ff fosss...
 ...hogy leirni amcsit, ugganés most kijöttek egy stoba filmmel...nincsak, már érzik a végüket...ugganés mi lenne, ha nem lenne JEWusa??? -fosss...
 ..ismét, Édesapám, 1953, Kina lehet hogy...nekünk jó lett...mig azonnal, ha ténleg BRICS... mit gondoltok? -ugganés kina megszórja az egész...majdnem ingyen, de ugganugg jappán is sisss...