pannaszofi
2014.07.13
|
|
0 0
7873
|
Szia,
azt javaslom nézz körbe a neten. Sok borászatnak van honlapja. Van itt egy magyar ismerős, akinek a férje egy nagyon jó borász. Esetleg keresd meg őket. Azt javaslom írj a hölgynek egy mailt de időben, hogy jönnétek és tudna e munkát biztosítani. Nyugodtan írj neki magyarul. A neve Zita Dubois. A honlap http://chateau-cassagne-haut-canon.com/. Hivatkozni ne hivatkozz rám kérlek, mert én nem ismerlek és nem vállalhatok felelősséget értetek. Zitával nagyon jó a kapcsolatom és nem szeretném ha ez változna. Egy emailt megér!
Ha sikerül valamit intézni ha gondolod írj róla. Én szüreteltem itt egyszer, érdekes viszont igen fárasztó munka:-))))
A kijutásról!
Repülő Párizsig és TGV vagy fapados kombináció ryanair, easyjet, wizzair Budapest Bordeaux. Azt hiszem innen talán (Bordeaux-ból) Milánó felé de ennek utána tudsz járni. Ami még olcsó az a busz a népligettől Bordeaux-ig. Ha jól tudom 30 egynéhány óra. TGV jegyet lehet venni 25 eur körül is, de időben kell foglalni. Nézz rá az sncf.fr oldalon. Beírva Párizs Bordeaux, időpont és kihoz mindent! A repülőről kérek Neked infót mert az ismerőseim szoktak vele jönni menni. Ha párizs felé jöttök Párizsig van esyjet és ryanair érkezik párizs mellé. Busszal lehet bemenni a vasútállomásra. Ez érvényes mindkét párizsi repülőtér és a vasútállomás között is (Montparnasse). Van olyan TGV ami a repülőtérről megy(Charles de Gaulle). Sok a lehetőség....
Ha van konkrét írj és amiben tudok segítek.
Üdv |
Előzmény: 40oz (7865)
|
|