slambuc részletesebb receptje következik
ahogy mondtam már ókrumpliból és lehetőleg házi lebbencstésztából, mi 10 tojásosat készítünk, de szerintem ez nem feltétlenül kell, hogy így legyen
majd az arányokat figyeld, ne a mennyiséget, bár nem tudom mekkora a bogrács, én a 8 literesbe így pakoltam
1 kg lebbencs tészta
2,4 kg krumpli
0,5 kg fehér sós szalonna( ha nem elég zsíros, teszel bele zsírt még főzés közben, érzik az, ha nem csúszik)
só,
1 fej hagyma egészben
1 ceruza csípős paprika
ennyi
sok sikert
ja és nem árt ezt viszonylag józan állapotban, nekem nem mindig sikerül ezt betartani :)
valahol van a slambucfőzésemről kép is, ha megtalálom majd felteszem, de ez nem 100%
lehetőleg koviubi menjen mellé
én amikor elsőre készítettem egyszer sem tudtam megforgatni, és általában sokszor nem sikerült
ma már azt mondhatom, hogy lassan megtanulom, mondom lassan :)