Last Seal Creative Commons License 2014.07.11 0 0 3008

Ha csodálkozol,miért történik kevés csoda Európában,olvasd el a következő fordítást a vallásos boszorkány doktorokról.Tehát Branham tapasztalata Európában (nem sokat járt erre):

""Ha Arganbright testvér a közelben ül,elmondhatja nektek a történetet;arról gondolkodtam,ahogyan 55 boszorkány doktor az egyik oldalon és 55 a másikon,előhívtak egy vihart a sátor elfújásához Svájcban,vagy úgy vélem Francia-Németország volt.Akarták elfújatni a sátrat.Mondta nekünk,hogy azt akarták csinálni.És oda települtek vagdosva azokat a tollakat és elkezdtek ügyeskedni,"Atya,Fiú,és Szent Lélek...?...Atya,Fiú,és Szent Lélek,három varázs szó," azok mondták.Minden mint az,és itt jön fel a vihar. Arganbright testvér fogja mondani nektek ugyan ezt ahol 10000 ember a sátorban ugrált fel és le.Én mondtam,"Imátkozz Arganbright testvér."Mondtam,"Louster testvér ne magyarázd meg ezt."Én mondtam ,"Mennyei Atya Én a Jézus Krisztus nevében szálltam le amott a repülőről,mert Te küldtél ide engemet.Megigérted hogy gondoskodol rólam.Mit tehetek egy ilyen esetben?Én megdorgálom a vihart a Jézus Krisztus nevében."A vihar egy pillanatban felszakadt a sátor felett és mozdult visszafelé.A mennydörgés kezdett visszahúzódani,hasonlóan.És ezrek rohantak az oltárhoz,hogy megmeneküljenek.És a boszorkány doktorok kudarcot vallottak.

Az az ember kint ülve a gyülekezetben próbál rámolvasni egyet azokból az igézésekből,ugattatni engemet mint egy kutya hencegésből ott bent,ő nem tudta.Behelyezkedve ott,és én érzem azt a furcsa szellemet.Gondoltam,"Én nem szeretem megnevezni,mivel ő valakinek a barátja.Jézus mondta ,"Hagyjátok őket eggyütt felnőni;kihúzod a búzát amikor a konkolyt húzod."Folytattam és ő is kitartott.Kis idő múlva a Szent Szellem szólogatott hozzám,megfordultam és mondtam,"Te megtévesztő miért jössz a találkozóra ,az Isten szogálatára valakit megtéveszteni?"És ő elkezdett körbe forogni amint hozzá beszéltem,mondtam,"Te vagy az akinek beszélek."megneveztem.Mondtam.Mivel hogy te ezt tetted az Isten Szellemének,valaki kitesz innen tégedet."És ő még mindig le van bénulva Írt egy levelet és mondta "micsodát csináljak?Mondtam,"Térjél meg.Mondta"Gyere és vegyed le rólam."Modtam"Soha semmi tenni valóm nincsen azzal ami reád jött.Te hoztad azt magadra.A Biblia mondja,Jobb ha egy malomkövet kötnek a nyakadba és a tenger méllyére vetnek,mint megbotránkoztatni a felkentjeit az Istennek."Rendben.Mi elvesztettük a félelmünket Isten iránt,a tiszteletet a Keresztények felé.Ó,hogy mennyire vissza kellene térnünk Istenhez.""

LS.

Előzmény: Last Seal (2999)