KONOR76 Creative Commons License 2014.07.09 0 0 21837

+ ezt már régebben is én néztem, de a postaköltség háromszorosa a termék árának! Amennyiben lehetőség van rá , akkor barátibb áron szeretném megvásárolni, némi extra beszerzési díjjal! 

Amennyiben ezt a forrást ismered, úgy a privát e-mail címemre szívesen várok Tőled infót erről!

Sajnos a tavalyi atkák megtették a hatásukat a fáimnál. (az Olicint még tavaly Te ajánlottad szintén).

http://forum.index.hu/Article/jumpTree?a=127558811&t=9007881

Tavaly is a horror postaköltség riasztott el. A termék ára teljesen elfogadható amúgy.

Bombaba tanácsára átültettem a fáimat (Hiszek benne, hogy ez sokat fog javítani az állapotukon!!!!). Azonban az a gyanúm, hogy az atka utóhatás miatt a tavaly ősszel virágban rogyásig pompázó fa (és a többi is) totál legyengült, és nem is épült újra azóta sem ...

Sajnos az idei év katasztrofális a citromfáim szempontjából. Gondoltam a tavaszi permetezés (az atkák szemmel nem láthatók már) + átültetés (a semmit érő nehéz, tömör Szlovák citrusföldbe csak rontott a helyzeten > mint láttam tegnap) új típusú víztartó földbe, + tápoldatozás együttese megteszi a hatást, és helyre jön ő, és a többi  fa is! De nem így történt....

Azt gondolom, hogy az Olicin permet a tegnapi átültetést (Bombaba féle mixbe) követően kb. 2 hét múlva nem tenne rosszat a fáknak, ha más problémájuk is lenne esetleg. 

Ha van más ötleted az Olicin mellett, akkor szívesen veszem. Azonban az OLICIN-re igényt tartok a jövőbeni problémák gyors orvoslása érdekében!

Előre is köszönöm!

Előzmény: KONOR76 (21836)