bluesbean Creative Commons License 2014.07.05 0 0 7782

Feltettem a Bill Monroe féle húrokat az Epiphone-ra. Előzőleg 10-es húr lehetett rajta, mert sokkal nagyobbat szól ezzel.

A Muzikernél is csak 2410 Ft, de a szállítás 990 Ft-tal megdobja. Próbáltam asszonyt rábeszélni, hogy a hegedűjén cserélni kéne a húrokat, az úgyis 12e körül van (15 felett meg igyenes lenne a szállítás), de nem találtunk olyat, amilyet szeretett volna. Ellenben két nap alatt ideért a húr. De a Stageshopból is rendeltem már szállítással húrt, amikor már egy hónapja nem volt időm elzarándokolni odáig :) A Thomastik mandolinhúrt pedig még mindig a stringsbymail-nél találtam legolcsóbbnak, szallítással együtt is... ( a pcsolyán túlról)

Valamikor volt egy angol oldal stringwexpress.co.uk néven, amellyik minden húrt ingyen szállított, árban nagyjából ugyanannyiért, mint amit itthon kérnek ért érte... csak időközben megszűnt.

Ha már áthúroztam, azért megnéztem, hogy a fejnél a kis műanyag lapocska csak kamuból van, vagy tényleg van benne pálca. Van :) Pedig már épp gondolkoztam, hogy felajánlom Jakijaninak, és vegy veszek egy Gretch Supreme-et, vagy megvárom a féléves prémiumot és Rovertől megveszem az oktáv mandolinját (Inch bácsi orra elől). Persze egyelőre pénzem nincs rá :)

Előzmény: inch (7776)