repcsepista
2014.07.05
|
|
0 0
1099
|
Hapy Birtsday America, nem akarom hogy u.s.a. -mert volt ollan... de monduk...végignéztem akik akarnak emlékezni...Does the Flag Still Wave? -na szerintem JEWsa önmaga ellensegge lett...mióta, s hol van a prófáciákba? Kéremszépen, amit Jujdejó Christyjányimusa az Wemhes Mérgeskigyók méreg drága mérgezett caca -sava -bogyója alma...s saga ami szaga...na zerintem mindenütt serte e -wilágban az!!! - a kezdetüktől fogva!!! -teccetek érteni, mert EZ NEM JUJDEJÓ KERSZTÉNY -IZMUSOK HANEM AHOGY MONDTAM TAM TAM TAMMM... Előre teszem, hogy maga Barack családot eltudom képzelni abba a Mennyei Jézus -Magcsaládok Közösségbe, ami az egyetlen kiut lenne fel fel fff...tallpra, s ÖSSZEKAPCSOLÓDVA AZ ÉGI -MAGCSALÁDOSAINKKAL...ami hol a Mennyek országai...ha nem bennünk... Először, röviden, Barack a feleségét családját mindenek előtt...tehát ha nagyon megvizsgázzuk, akkor ők is magyar ok? -de... Ime a 2. mondása, amit nem irtam le egészen... hogy Nincs ollan Country? -na magyarul ország, aki NE CSERÉLNE JEWusavval? - ezt nem mondhatta... hogy gondolta is, csak puff!? -nesztek egy köpés, a szemetenek? A 3. nektek nem a best, a brightes...azaz a föld országai legjobbjai...amit megint szerintem tizzelés lehet...mert kiindulva az első mondása...ez az ember, Barack, ténleg lotty...? AMI MINDENEK ELŐTT FELETT...TOTA SZABADSZÓLLÁS SZABAD GONDOLATOK KINYILVÁNITÁSA KELL HOGY LEGYEN...na minden ami itti fegyveres -erő s általa ABCURAD CURVA PÉNZ -DIKTATURA...az hogy TOTA VAKITÁS S A LEGKISEBB MINDEN EMBER EGYENLŐNEK SZÜLETETT...ne is menjünk oda, hogy ellene, hanem EZEK ADDIG LÉTEZNEK...ugyanis ha mégis kibujik a segg a zsákból...megszünik a SÖTÉTSÉG - BETEGSÉG S HALÁL!!! - na van mit vesztenünk, mint ha lánc...nos EZ AZ EGÉSZ KEZDETLEGES SEJTTENYÉSZET...nos innen lenne kiindulatoszkodva...de nin tovább??? -amit a mi is ufokba... Nagyon röviden mégis...Mozog a föld? - na irtam hogy találkoztam egy kinai jósnővel, ami minden ami most formaság, felbomlik csak...Rabló Tőkések, fegyveres erőditménnyeikkel, meg védtelen nyomorobottelepek poklai ami soha...a Bib Liá-val is...ismeretes...ami mégis amit én VALÓBAN LÁTTAM!!! - tehát mindenki képes arra...hogy testét elhagyva meglássa hogy miez, na itt a turpi, hogy jössz vissza ugy a ebbe a zsindagógádba...hogy be tudd hozni a lopott holmit, hol nap??? - ami ez ténleg EGY EMÉSZTŐ GÖDÖR dörrr... Talán még egy lapu...mikor ideje lenne...a csángó brombát bedodni ni ni ni... |
|