repcsepista Creative Commons License 2014.07.04 0 0 1097

Világ vége? - neee...inkább a sötötség s sötétitŐké?
   Miért ne ne nnn...ünnepeljük együtt... na két dáta: Junius 20? - Julius 4? - s közte? - 14 nappal s éjjel... ellenben, 1920 s 1776-ig, 144 év, 14 nappal s éjjel...hellen pinnyalatban 2014!? -tehát kb. 1000 -1200 földi év körülbelül, kellett hogy Magyarországainkat eltemessék... s mi volt a bününk?
 Vegyük jobban szemügyünkbe a Szabad Amcsik célkitüzését...ami ugyanaz lett volna? - mint a Körpatkómedence Központ Hun -Magyar -Testvéri Államok célkitüzése: amiképpen a Mennyekben ugy itt a Földön is...MennyeiMamaAtyánk Jézusotok a szivünkbe, Jézus ÖrökTestvéreink Magországok ugy az Egekben -Mennyekben LEGYEN  MEG, JÖJJÖN EL ORSZÁGLÁSA LÁSSA...holott csak EZ LEHET AZ EGYETLEN UT! - HA LENNE MÁS? LEUUT?- DE NINCS CSAK PUCK!!!
 Feltétlen a KÉT KIGYÓS JÓSLATOM...nos mikor amcsi is...ugyanaz lett mint a másik volt ZÁPKIGYÓ DE BOSSZU...ugyanis had emlitsem meg...
 Irja a Bib Lia, na monda, János 8.51. -aki hall, meg lát...ugya érdekes, mert a LÉLEK FÉNYEMBERNEK FEL KELL ÉBREDNIE...amit megpróbáltam...de itt nincs semmi hasonló...mert monduk...Na főleg a Mi is vagyunk? - ufok? -igen, mert minden amit Angyaloknak...na EGY SZEMPILLANTÁS ALATT ÁT TUDUNK VÁLTOZNI...na ezt nem irtam le, ott se...meg nagyon sok sokk mindent...
 Nem tudom hogy pontos e a film cime...The Cowboys s Aliens filmben közeleti meg...azt amit mi Turul Madárnak hivnunk, nos ebbe a filmben...mint madarak kapkodják fel az áldozataikat...s itt nem a film s tartalma a lényeg...hanem OLLAN CSODA GÉPEZET VESZ KÖRBE BENNÜNKET...NA PÖSZE HOGY ANGYALI GÉPEZETEK...ami itt elképzelni nem lehet...ami MIND ÉN VAGYOK, na itt az az Én... nos akik vonzódunk ARRA FFF...FÖL, AZOKNAK AZ A JÉZUS ÉNE VAGYON!!! -amit ha megtudtunk...na hogy akiket ZÁPPÁ TETTEK...meg akik tudatlanok, ugyanis AMIBE VEGYUK...amcsi??? -EGY DAM ÁLLATOK VÉRÉVEL MÜKÖDTETHETŐ DÖLGÖTT GÉPEZET, NA PÖSZ GÉN -HUSSAL IS, AMIT EGGÁLTALÁN NEM TITKOLNAK SŐTTT...A DÖGÖSÖK???
  Szóval...mikor JEWusa??? - nincsak...na tota SÖTÉTSÉGG MEG HAZUGSÁG...most vissza AKI HANGOMAT HALLJA...na most megint...ezt sem domboritottam ki a Mi is ufok vagyunk! - én azt mondom, hogy vagyunk? - s most előbb te létezel...Magyar magad magod MA GOD??? -HANGOD... na előbb hallás aztán a HANGOD GOD??? -BA VAN A KÉP!!! ILL. HANGOD MEGJELENTI A VILÁGOD GOD??? - GOD-BA AZ EMBERT GLOTT GATYÁBA... INGE, BOLHA AZ INGÉBE..
 Innennn...
 ...a két kigyó jóslat...na hogy kinek minek, mit mond a Bib Lia... na a zsidók müködtetették a ZÁP -MÁCSIK ÖZVEGYSZIKKAN SARKAN??? -KIGYÓT...AMI ŐKET FELFALTA...NA UGYANAZ VÁR AZ JEWusa ...NINCSAK SZÁJÁBA VAN...AZ EGÉSZ KIGYÓ BIGYÓS BOGYÓS BÉKA FAJZAT...NA AZ EGÉSZ TURHA... ami megint, megérteni...ugyanis EZ EGY... SPÓRA DE KOLOÁKA SZINT... NA MINDEHOGY LESZ EGY OLLAN TÜZVÉSZ...amit megint...kitrágyalunk... ha ha ha...
 Mondjunk egy ollat...GOD??? - AZ HANG, VAGY ZÖREJ, SISSEGÉS ÉS SSS...
 ISTEN ÁLD MEG A MAGYART...MEG MOST MAGUSA-t... AMI A MAGYAR OK JÉZUSA... hiz mindenki tudja hogy JÉZUS JÉZUS JÉZUS...meghellenik a PIROS FEHÉR PIROS FEHÉR... ÁSZLÓ AZ ÉGEN...TEHÁT HA TÉNLEG ÉGI...
 Na, ezeket már hallottuk...de amit most fogok sss...annak ugorjunk neki...ugri bugri...ami... csak... hogy NYILIK MEG AZ ÉG...ISMÉT...ismét eljó ismét eljő...JÉZUSUNK ORSZÁGLÁSA LÁSSA...ISMÉT EL JŐ!!!-NONA...HA ITT KELL KECCKE...AKKO MÉGIS HOGYAN...HOGY MIÉRT??? -MERT CSAK VAN VAN VVVVVV... szállank a darvak vak vak vak...