képfaragó Creative Commons License 2014.06.26 0 0 4883

Tény hogy nem igyekeztek a fejlesztéssel. Először a pici szenzor kevés pixelt adták el (Néktek) azután jött az APS méret kevés pixellel, később jött az pixelháború (ingyen van, homokból van az egész:). Most folyik az itt a kisfilmes (ja nem , külön neve van FX :) ) méret, csak kicsit drága (tudjátok, fogytán a homok). Remélem még megtapasztalom, hogy a gyártók kénytelenek lesznek a megrendelők minden kívánságát teljesíteni, és azt rendelhetek opcióként amit csak akarok....

Mondjuk én ezt rendelném: 20 Mp, titán váz. Olyan lítium akkuval amely helyébe bármikor betehető 8 db ceruza elem vagy akku. A gép ellenőrizze és figyelmeztető hanggal jelezze, ha a kiválasztott AF pontban az elmentett kép mégsem éles. Ez volt ma a második szabadalmi ötletem a Nikon számára! Cserélhető kereső üveg 100mm re optimalizálva, mikroprizmával. Beépített nagyító lupe, olyan mint a szögkeresőkben van. Legyen 16 bites Adobe tiff mentési lehetőség is. Teljes kijelző tartalom (hisztogram és képadatok és minden) részletbenagyítási lehetőséggel a telefonomra is. Esetleg egy 0-12 fokig fel-le billenthető bajonett? :) Harmadik szabadalmi ötlet, hiába, ma jó formában vagyok. :)

További advanced lehetőségek (másoknak:)): Ha a fotós hibázik, a gép a hibának megfelelő szakkönyvet ajánlhatná....  :)

Előzmény: -Minarik- (4880)