Köszi a hozzászólást djuice! Most már döntöttem, a ydp-162-re esett a választásom, árban és hangzásban nekem jobban bejött, mint a drágább Yamahák. (Itt a 300 és 650 eFt közötti modellekre gondolok.) Gyártástechnológia, fejlesztések ide vagy oda, engem is meglepett a választásom.
A végső igényszint? Nos, az sajnos, ha lehet így fogalmazni, elég magas, de a pénztárcám viszont véges. Ha tehetném, egy igazi Bössendorfer vagy egy Steinway zongorát vennék és elköltöznék a társasházból kertesházba, ahol el is férne a hangszer és zengethetném kedvemre. :)
Igen, a Bp.-en lévő hangszerboltról beszélek. Azóta beszéltem a Tapolcai tulajjal, akivel eredetileg is mindig kapcsolatban voltam, és ő pont az ellentettje, nagyon, de nagyon kedves és szimpatikus és segítőkész volt, igazi úriember. Jókat beszélgettünk, ezért is lepett meg a másik kolléga, elég nagy volt a kontraszt. Rá is kérdezett a tapolcai, hogy mi történt, érezte, hogy valami nem ok. Aztán ő elnézést kért többszörösen, annyira, hogy ha Tapolcán járunk a párommal, a vendégei vagyunk egy ebédre. :) Ő igazi kereskedő, tanulhatna tőle a pesti kolléga, aki bízom benne, hogy csak bal lábbal kelt...
A hangszer ma érkezik, úgyhogy írok róla véleményt, hogyan is válik be. Bízom benne, hogy jó vételt csináltam. :)