Bajjii Creative Commons License 2014.06.24 0 0 31

Sziasztok!

A problémám még mindíg nem oldódott meg. Kaptam egy telefonszámot ami egy a gödöllői Opel Gaál-nál dolgozó srácé volt. Felhívtam és elmondtam neki, hogy mi a probléma. Elmondta, hogy a magyarországi Opel cabriok 99%-a végül náluk végzi Soprontól Nyíregyházáig. Időpontot egyeztettünk és vittem az autót, majd amikor odaértem és megnézték az alvázszámot közölték velem, hogy már az előző tulaj is járt ott ezzel az autóval és akkor sem tudták megállapítani a probléma okát. Azt is elmondták, hogy akkoriban telefonálgattak Németországba  a gyárba, ahol azt ajánlották, hogy cseréljék ki az egész autóban a kábelt, mert akkor TALÁN működni fog. Ezt sajnos az előző tulaj nem vállalta be , nekem pedig azt mondták, hogy ez egy 200ezer forintos művelet lenne és attólmég nem biztos , hogy jó lesz.

Kérdem én, hogy lehet hogy ebben az országban senki nem tudja megszerelni az autómat? A márkaszervizek széttárt kezekkel állnak az autó előtt és nem tudnak vele mit kezdeni. Ha biztosra állítanák, hogy a kábelcserével megoldódik a probléma akkor megcsináltatnám hiába 200ezer forint de a talánra nem akarok kiadni ennyi pénzt.
(félreértések elkerülése végett megjegyzem, hogy nem a gödöllői opeleseket akarom szidni!)

Kérdezném, hogy tud-e még valaki segíteni?