repcsepista Creative Commons License 2014.06.23 0 0 1096

MagyarOrszág = Mennyország!? - bennünk van, s Mennyországok ok, s hogy lehet nagyobb több vagy kissebb... kevesebb, ami ha vesszük, végre megismertük MERTÜK???-magunkat, fel tudjuk mérni mi az hogy NAGY? - ami rögtön... ha nagy akarsz lenni, te vagy a legkisebb...PLÖDAMUTATÓ MATATÓ MAGYAR (ÉGI-FÖLDI NEMZETCSALÁDA) TESTVÉR -szolga, deee...a Mi Jézusunknál kisebb nem lehecc ccc...
 Még otthon? - voltam mikor lehetett hallani hogy óriási rovásirásos ARANYLEMEZ - HALMAZT találtak a ruszkik, amin rajta az emberiség igaz története... amit akkor is hittem, meg most is, hogy valahol megvan...hogy irásos vagy más közlés forma, meg kell legyen az emberiség igaz története... deee...
 Na minDem HIT KRDS: s lehet hogy Jézus megjelenik azoknak, akik tőlle - belőle vannak, de lehetetlen azoknak, akik NEM HISZNEK BENNE...VAGY HITÜKET AMI GÉNSÉGI -VÉRSÉGI -VONAL IS, ELHAGYTÁK (MEGHALTAK NEM HALLANAK TÖBBET)SZÜLEIKET S IGAZ TESTVÉREIKET... VAGY HAGYTÁK ELVENNI...UGYIS HOGY AHOGY JÉZUS MEGHALT...AMI ABCULLAULTRA HAZUGSÁG, SŐT MINDEN ITTI???- MEG GYILKOS, NINDEN VAKER -CSELKEDET S SUGALAT S NE ATTÓL FÉLJETEK AKI A TESTET...HANEEE...NOS EZEK? - KIKGAZOK? - AZ IGAZI ÖNGYILKOSOK KOSOK???---AMI IGAZ E, HOGY VAK VEZETI A VILÁGTALANOKAT OK??? - ÜK ROBOTOKKÁ TOK???- VÁLTAK... AMI MINDEN ITT AZ... AZAZ NEMCSAK VAK HANEN MI NEM HALLUNK BENNETEK, DE HA VAKOK, S FILE MILLE...SÜKETEK SSSS... VAGY A PARAZITÁK MEGMÉTELYEZETTJEI- GAZDÁK DÁK? -ITT EGY COBÁK...(HOSTOK)
 Nagyon őszinte lesszek...hogy inkább ők közelitettek meg...na most az a réteg... irtam rólla, hogy a magyarokhoz huzó (nagy részük orosz zsidók, akiknak van, magyarországi családaik???)  zsidók... Akkor nem tudtam megkülümböztetni hogy ez ruszki, vagy ukrán, nekem mindegy volt...meg megvótam vakulva hogy... Körpetukrajnát...vagyis észak magyarrészünket akarom vissza...(területtel s vegyes lakossággal) mint most is...tehát ellenségnek éreztem őket is...akik közvetlen (komcsi bensőkör, tisztán beszélték a magyarnyelvet) Putin??? - meg Brezsnyó- Gorbacsó benső körökből szöktek meg... akik hihetelen részletesen ismerik azt hogy...hogy mi történt s történik a Vengriknál, na volt ollan aki Cszarmanek... gyerekkori pajtása... együtt nőttek fel...aki hamarosan eltünt...de ezek mind eltüntek rövid időn belül...(szerintem akik ténleg ismerték a benső kört, azokat ma is kiirtják)na most ha mégis...megkerestem ahol laktak... (aparmentüket) nagyon hideg s rideg volt... meg üvegszemüek akik ismerték őket...nem tudják... Hogy hogy kerültem... bekerültem pixissbe...na ezt jobb ha nem...de ollan körökbe...akik az otthoni események irányitói ma is!!!
 Hogy mik mi?- ténleg A SZABADSÁG (NAP) NÉPE...ugyanaakkor, oly rémületes ... HA MÉGIS KITUDÓDIK HOGY KIK A MAGYAROK, NA AZ LENNE E -VILÁG VÉG...ez nem hadoba, meg nagyitás, meg elfogultság...mert csak az hogy éltek a magyarok rögtön...maga az a társadalmi forma: testvériség...na ezért...pösze azért is...ha mindjárt az ingemért...
 Isten bárána breeee...
 u.i.  itt is leirtam, hogy azt a Jézust... akit én csak a lemezekről olvashattam...tehát ők tudtak rólla...sőt akkor EZT A JÉZUS -VALLÁST KELL HOGY MEGCSINÁLJUK...na irtam rólla...s mondom, mind mind...egy szállig eltüntek... na rögtön nagy...pénzre tettek szert...s a többiek be s lebuktatták őket, benne voltak mint magyar maffia...a hirekbe....
 ...mellesleg...cupasz hogy vannak akkori tisztán, magyarul érthetó irások... s Krammel a halálos ágyán: arra vigyázzatok, hogy  a magyarok sose tudják meg...hogy kik kkk...
 uuu..i. : volt szerencsém...azzal a komcsi csoporttal akik megalapozták s rögzitették magyarországon a komcsi uralmat...kapcsolatba jönni...s neveket tudok mondani, meg hogy NEM TITKOLT(NAK)AK SEMMIT, S AZ EGÉSZ VILÁGON AZ LESZ...NA MI?- LESSS...