CBNora
2014.06.22
|
|
0 0
1360
|
Én időnként pitét sütök a bodzabogyóból, a töltelék alma, bodzabogyó és drált dió keveréke cukorral, a tetejére a végén tojáshabot sütök. A hab azért is jó, mert elfogy a tésztához használt tojás fehérje (csak sárgáját gyúrok bele), és sose sikerül egész tésztaréteggel betakarnom a tölteléket (nem vagyok túl lelkes háziasszony, nem gyakorolom eleget), és ez így elkerülhető.
Én se magoztam ki soha a bodzát, és eddig nem lett senkinek semmi baja.
A Black Lace-ből még én se csináltam semmit, kár is lenne leenni a szép rózsaszín virágokat. A bogyóiból már volt, hogy bekaptam pár szemet, kevésbé volt karakteres íze, mint a vad bodzának. Abból sem csináltam még semmit, van egy Haschberg a kert végében, azt haszáljuk. |
Előzmény: gomba2008 (1359)
|
|