Komszabi Creative Commons License 2014.06.22 0 0 4549

Nem tudom, hogy másoknak milyen tapasztalatai vannak a Pók utcai lakótelepről (Varsa utca és környéke). Nekem elég vegyes a benyomás. Azért írom ezt, mert én nem tudnám jó szívvel ajánlani sem újonnan beköltözőknek, sem garázst bérelni szándékozóknak. Állandóan feltörik a tárolóhelyiségeket, a jobb minőségű bringákat, cuccokat azonnal kifigyelik. Az autók sincsenek biztonságban, sorozatosak a lopások. Volt olyan nap, hogy háromszor jöttek ki a rendőrök... Rettegtem, hogy elviszik a kocsimat, azt vettem észre, hogy éjjel felugrálok, ha hasonló motorhangot hallok, mint az enyém. A lakásokat is előszeretettel feszegetik, feltörik. Bármennyire is vonzó a környezet, mert tényleg egy csoda, hogy Bp. szívében ennyi zöld felülettel, sok fiatallal és kedves emberekkel találkozol, én nem ajánlom senkinek. Illetve csak olyanoknak, akiknek az orra nem érzékeny az állandó fekália szagra. Ezt bárki megtapasztalhatja, aki a Varsa-Pákász-Csónakház utcák vonalán leballag a Római felé. Télen hetente, nyáron sokszor két-három naponta jár a Csatornázási Művek szippantósa, hogy valamit javítsanak a helyzeten. De ez csak átmeneti. Nem tudnak vele mit kezdeni, csak átmossák a rendszert. A legnagyobb melegben nem tudsz ablakot nyitni, mert olyan, mintha egy nyitott derítő fölött laknál. Összegezve: alaposan megfontolnám, hogy itt vegyek vagy béreljek ingatlant, mert elsőre jónak néz ki, de másodikra már korántsem.