islamorada
2014.06.20
|
|
0 0
2476
|
Nekem nem ugy tunik hogy ez telallo banan/ musa bajo/, legalabbis az enyemek levelei hosszukasak, nem ilyen tomorek, ezeket tropikusoknak nezem de en nem vagyok szakerto. Az viszont igaz hogy varnod kell, a kozepe egeszseges, nem ugy nez ki mintha pusztulni akarna, inkabb megviselte a cserepes elet, a szallitas meg hogy meg lett bolygatva, ha lesz jopar levele akkor a serulteket levaghatod. Ha nem teli tipus a bananod akkor is nagyon szep tud lenni, sot meg gyumolcsot is hozhat, legfeljebb telire beviszed es dezsaban tartod. Az enyemrol nem tudok kepet feltenni mert 3 hetes utazason vagyok, csak eppen belekukkantottam topikba es a kepek a masik gepen vannak.
Nem tudom hogy hogy birja azon a helyen ahonnan kepet feltettel mivel nekem oriasi tolgyfak arnyekaban van, de valoszinu hogy jo lesz, van itt egy Petronika nevu netezo, eszmeletlenul szep teli banancsoportja van es az nincs arnyekban...
Nekem is lenne hozzad egy kerdesem. Egy masik topikban irtad a bio permetezest, kiprobaltam es bevalt de meddig kell permetezni? Most a meg zold gyumolcsot is? Oszibarack es kortefam van. |
Előzmény: gomba2008 (2475)
|
|