Üdv Mindenkinek!
Új tagként még nem ismerem a topicot,de nagyon úgy néz ki,hogy ez az a hely,ahol tudnak(tudtok) nekem segíteni,mert igen nagy szükségem lenne rá.
Rögtön kérdésekkel fordulok hozzátok,mert,ahogy eddig olvastam, itt azért vannak hozzáértők:-)
A gondom az lenne,hogy szeretnék valahonnan szerezni birsalmát és barackot(azt még nem tudom,hogy őszit,vagy sárgát),mert szeretnék belőle főzetni természetesen pálinkát.
A családban már egy ideje főzetünk pálinkát és mi szerezzük be a hozzávalókat és készítjük el a cefrét nagyapámmal:-)
Eddig sikerült már szilvát, körtét, almát,szőlőt főzetni,de a birs és a barack még hiányzik és most megpróbálnánk.
Na már most ezzel van olyan gondom is,hogy egyáltalán nem tudom,hogyan kell eljárni a cefrekészítésnél a birs és a barack esetében sem...
Tudnátok ebben segíteni? esetleg pontról-pontra elmondani mit és hogyan kell tennem? Persze a jó alapanyagért képes vagyok elmenni az országon belül szinte bárhová.
Előre is nagyon köszönöm a segítséget,
Üdv:roberto