repcsepista
2014.06.15
|
|
0 0
1092
|
Izráel überáll de áll? - toppok toppa frófétia ti te s ük? -ülsz vagy halsss... halas sto sto stppp...stongóla sól a ca ca ccc... Zóval s sóval de pétisó? Pont most néztem meg... Izráel Now News... T.V. -adójukat, s amit szeretnék egy pár szóba...de most GYÜLÖLKÖDÖL te ttt...Eszter tUróTina... Na az egész Jézus -Töténetek mondanivalója...NINCSAK, KÖZVETLEN FOCELLÁDAL vegyél FÉNYT, SZENT LELKET... na Ő... csak ha...hallod szavam, már ez a FOLYAMT beindult bennünk..nos ezért irok, de közbe egy pár szót... Igen igen...a begyükbe van az Ister tUrótina tintások... s ime akit meginterjuholtak DR. - igy van nagy DR. Efraim Zuroff...aki a Jerusalemi Weisenthal Center főnöke, vagy valakije... na először is, IZRÁEL FENMARADÁSA MEG VÉDELME... 2.: Jerusalom Jézusosok inváziója...JerUSA -ÁLLAM JÉZUSTALANITÁSA... mondtam, hogy JERUSA -ÁLLAM...NA Világ Cciályi Központ FőVárosa lenne... s ez nekem nem mond semmit, mert ez megvalósithattalan, mert sem elméletileg, se hitbelileg ez ELEVE ÖNAmitaMEGHASITÓ OLLAN ŐRÜLTSÉG...ami nem volt? -ha nem volt, lesss... na ezzel rögtön...vannak KIIRTANDÓ NÉPEK, LÁSD A ISZTER...ez érdekes, mert ténleg a nyemecek meg magyarok FOLYAMai LENNE ISTER FOLYO...nona azok akik...lásd...a palesztino gyerkeknek azt tanitják, ugganis MINDENÜTT AKIK NEM ANTI SEMMI??? -SICCC...na 150 ország s népból...kimondottan csak ANYAGI ELŐNY OKOKBÓL... na engemet kioktatt egy tanár mikor kijöttem...ha biztos állás akarsz...akkor mondjad hogy jewis vagy...vagy judejo christijány...na kérleg szépen mindenkit...monduk milliókat vágtak be tUroTinaba...ja tina nina, hogy Izráelba vándoroljanak ki...meg ázsia ...itt most Manna sss...törzset megtalálták...nekik eddig nem jutott manna...na most több millcsi ázsiait... a sivatagba menetelnek...az Igérce földe... jah, a palesztin meg a több arab oskolákba: az izráel überálless...Izráel jó, na Izráel? - csak Palesztini...millen tini...van, vagy... Szóval Isterturopina emlegetése... nincsak 3/4 - de már földünknek...mint palszTina krinna cica...s emlékezz...Satalina: ungry bugry krds? - vagon krds??? - nos hol itt a cica... Telaviva VIZGYÁR...6 seka (60 cent) semmi...képzeld el...na most nem véletlen...semmi? - holott... vicca hogy NAPCELLA...s ha mégis pszkálkodunk...vissza a termézetbe...tejjel mézzel folyók...Canna tele mézzel vajjal turó...na tUroTina puszi... 1970 -kora 70 -ben érkeztem amcsiba...na nem most, letty amcsi tota zsizsi kézen...figyld csk...AZ Ő TRILLIOMOSAIK...NA MINDEN PÉNZGYÁR S MINDEN PÉNZ CONTROLLA...KÉRDEM KI NEM TÁMOGATNÁ...IZRÁELT...AMI ÖRÖK HARAG...nincsak szegény magyar catonaság...te voltál katona, na monduk én a szovjet megszállás alatt...vot választásod...hogy te izráeli katona vagy??? ...aztán NESZE NEKETEK JUH - BÁRÁN - BIRKÁK...MEGBOCSÁJTÁS...VAJJON MIÉRT NEM LEHET MEGBOCSÁTANI...MEG MONDUK...MIÉRT NEM LEHET MINDENKI NAPFOTONACELLÁS...AHA AHA AAA...RÁLÉPTÉL A KIGYÓ FARKA... Fidelem, ami mi vssza...a NAPBA DE NAPOK NAP OK NAPJA JÉZUSUNKHOOOO... Gyermekek jöjjetek, Jézusunkhoz...szószerint a Napba... s most te szavadra - akaratodra...minden ami jó neked...azonnal megjelenik a tied...Jó Jézus...??? Na, nem haraggal... sem nem tobb vissza kő? - hanem mi is vagyunk??? Érted, te te te...büccke kozák, értem??? ...Isten barma buuu...na hadd tegyem hoccá...nállunk...ollan hogy TE MEGNYEKKENHECC...ez az az LOWrrr Horrr...DÖg, ami ha közzénk valakikba beleesettt... MEKK NEKKK NNEM NYEKKENHECC MEKKK... mert akikket megvettek, az állásukkal jácc...ki a Jáccobbb... Na, MüTuca Tina?- nekem??? - nem megoldás...sajna...s ez ha akárki lennél...szemedbe megmondánám deee...szem, szemetek??? |
|