repcsepista Creative Commons License 2014.06.12 0 0 1090

Hogy mi lesz? - mi? - lesss...
 Hogy miért születtünk tök sötétséggbe??? -megpróbálom nektek is...felhivni  RÁ? - a figyelmeteket...hisz ha valaki lát...
 Abcullaultra akarom tudni PONTOSAN DE HALAL??? - NA AZ PONTOS? -fontos... s kérdelek, te nem félsz a haláltól, s mit gondoksz, mi az hogy HALL ÁLL TO? -S TOKck?  Szóval...ahogy éreztem magama... ez vissza kora gyerekkoromba...sőtt...minden gondolat ami fel öklök -öklöndözök...nagyrésze...mi a fene, már réges régen gondoltam...elméláztam rólla...aztán ez még otthon vot, vőt? - az is dögletes, még csak egyszer vótam otthon, 2OOO - ben, borzalmas volt, visszajöttek a ROHAMAIM, már hatalmas három megüött...mikor felszálltam ---már nincs meg...mert azzal repültem haza...na most nézzétek mit változot ez a rohadás x rohászat, csak azt lehet...ha mégis ellenkezel...hát azonnal...elkapott a gépszij? - na mit gondoltok, hogy a tokok, mért hullanak mint a legyek, ne legyek?
 Na, had fellezem be, amibe most is vagyok...ha nem ÁLMODNÉK...akkor ennyit se mernék nyekergni...de már ennyiért is...nincsak a születésem pillanata...meg akarnak ölni...amire rálökök egy nagy szennyes lapáttal..láttál már igazi szenes lipit -lapát...ITT HIHETELEN GENETIKAI KAKÁZÁS AZ EGEKBE MOST RÖGTÖN OLLAN FOLYAMATBAN...MINT SSS...na de a Bib Lia, eccem acxta cepp kcc cádd...mincsak JÉZUS??? - NA AZ A LELKÜNK, VAGY LELKÜNK SZELLEM - TESTE ANNAK... nincsak, na érj hozzám...ami ha igen puckt? - hogy a tested csak...jah jah...nem bitta, mert ájj! váidá! lőttek, de itt ha nem hallga...nincsak, mindenhonnan kirugtak...na itt...ha van egy aki itt a kezem nem disznóláb..na most az KAPCSOLAT MEG LÁNCZOLAT...nincsak itt nem érvényes, fényesebb a láncnál  a kard...de gyorsan, mert megint tenni kell... tutod lejárt a parkirozo óra... közben coffi szünetben vagyok...de semmi baj...hanem...NA AZT AKAROM KIBONTAKOZZ VAGY VICCA KOZZ...LEKOZMÁLTÁL...na az se maradt, ha ahoz a LÉLEK FÉNYE SZELLEMTESTÜNK...azért a szent ostort...na villám...nincsak egy veszettpatkán közzénk akarnak hogy... mi is cincogunk...nem hanem eee... mieee...aztán puck, figyeljél...MI HA NEM BÁNTUNK TÉGED...??? - NA MOST JÖNNE... NE BÁNTCSATOK NE NE NEEE...NEM MEGMONDTAM ELŐRE...deee...kinek minek bsss...
 Na ténleg... momduk...MAGAM ELŐTT JÁROK UGY, HOGY MINDENHOGY JÓL JÁROK...értitek mit akartam mondani...DE MOST VBALÓBAN, MOST IS OLLAN VAGYOK, BE VAN KÖTVE A SZEMÜNK, HA CSALNUNK ...JUHUHUHUHUUUU...de zabola szába...szájkosár vagy tele bagóval...
 Látni látni látni ...akarok akarok kakara makara...
 Isten birka breee...
 ...monduk, ténleg minden megvan irva...??? ---vagy mint Josi a moziba...