Spandau11 Creative Commons License 2014.06.11 -1 0 853

Na látod, pont ez  baj ( otok ).  Akinek nem inge, ne vegye fel.

Mindig a másikkal való foglalkozás ( tudom, ezzel tudat alatt eltereled a figyelmet a saját gondodról ).

Az EU - ban fizetek adót. Abban az EU - ban, ahonnan MO - is pályázat útján pénzekhez jut. Tehát az én pénzemen is tesznek arrébb valamit MO - on.

Továbbá ha már a Magyar állam ( Bankok ) lehetöséget adnak EU - állampolgároknak számlanyitásra ( és nem csak azoknak ), akkor nem az lenne a korrekt és szabályos, hogy a pénzemért, amit Magyar Bankban tartok kapjak is valamit ?

Mert a pénzem nem penészedik a Magyar Bankban, hanem azt a Bank használja. Lehet éppen neked folyósít belöle kölcsönt, ami után nyereséget termel. Tehát böven kitermelli az én pénzemböl a 0,6% - ot a Tranzakciós adóra.

Ha rajtad állna, pl. még azt a látraszóló csekély kamatot  is elvennéd tölem és a hozzám hasonlóktól.

Próbály az EU - ban ( NEM MO - on ! ) Euros számlát nyitni. Meglátod, semmivel sem leszel hátrányosabb helyzetben mint én. A számláddal kapcsolaban ugyan olyan jogaid és kötelezetségeid lesznek mint bármely EU - s állampolgárnak.

Ja, és senki sem vágja majd a képedbe, hogy éppen nem Németországban, vagy Ausztriában stb. fizeted az adódat. Itt ennyire " Másak az emberek ".

Előzmény: sa52 (852)