Zoxo Whitney
2014.06.11
|
|
0 0
11037
|
Facebookról másolva:
"Kedvenc kisboltosaim már a hülveségig becsületesek, szavatossági idő lejárta előtt mindig ingyen csokikkal meg marcipánokkal térek haza, mert inkább odaadják, minthogv az utolsó pillanatban elfelejtsék bevenni, oszt jól megbüntessék őket. Múlt vasárnap elfelejtettem tejet venni, adtak egv dobozzal, de akkor azonnal vasárnap a zárt boltban beütötték a NAV-hoz bekötött pénztárgépbe, még röhögtem is rajtuk. Namost ugve, már nem árulhatnak cigarettát, ígv nem küldhetik oda a 17,9 éves, de 35-nek kinéző megbízottakat hogv jól megbüntetehessék őket, de VAN MÁÁÁSIK! Ma azért kaptak egv pár tízezres büntetést, mert a rohadékok GYUFÁT ÁRULTAK! Nem tudták, hogv nem szabad, mert az úgve csak a nemzeti dohánvboltokban lehetséges!!! Namost ugve az ember a gvufával meggvújtja a gázt, begvújt a cserépkályhába, alágvújt a bográcsnak, gyertyát gvújt ha áramszünet van, stb. Nana!!! Tegyük fel Erzsike néninek egv kis faluban elfogv a gyufája. A kis faluban úgve nincs nemzeti izé mert 3000 alatt vannak, Erzsike néni szépen felül a buszra, oszt elutazik a legközelebbi nemzeti dohánbótba három faluval odébb venni egv pakli gvufát. Tudom, én vagvok a hülve. Vagv mégsem????!!!!" |
|